dulap metalicdulap metalic

Birourile care lucreaza cu volume mari de documente in fiecare zi au nevoie de spatiu de depozitare. Documentele pastrate de o companie pot contine informatii vitale si stocarea lor nu poate fi lasata la voia intamplarii, intrucat acest lucru poate duce la grave scurgeri de informatii despre detaliile companiei sau ale clientilor sai.

Pentru a garanta pastrarea in siguranta a acestor documente si pentru a preveni nedorita ratacire a lor, firmele profesioniste folosesc un dulap metalic. Acesta protejeaza nu doar impotriva eventualei pierderi a documentelor sau instrumentarului de lucru, dar si impotriva prafului si apei, care pot fi factori de deteriorare.

Avantajele de a alege un dulap metalic

Un dulap metalic ofera multe avantaje cand il achizitionezi, dar probabil cel mai important dintre acestea este durabilitatea. Dulapurile gasite in magazinul online Viamond.ro au structura de rezistenta realizata din otel, profilata, de prima calitate, cu o grosime de cel putin 0,6 mm.

Spre deosebire de dulapurile realizate din lemn, cele metalice nu au nevoie de revopsiri dese si sunt si mai ieftine. Majoritatea modelelor de pe Viamond.ro sunt vopsite in camp electrostatic cu vopsea ignifuga.

Curatarea unui dulap metalic este, de asemenea, foarte simpla. Cand vrei sa cureti un dulap metalic nu trebuie sa iti imaginezi un proces complex si obositor, ci chiar unul foarte simplu. Vei avea nevoie doar de un burete si de o solutie de apa cu detergent, iar dulapurile pastrate in spatiile exterioare pot fi curatate chiar si cu un furtun de gradina.

O greseala pe care multi o comit este pastrarea documentelor importante pe dulapul metalic, din graba sau din lipsa de spatiu. Acest lucru este nerecomandat, intrucat poate duce la deteriorarea sau pierderea respectivelor documente si de asta este indicat sa faci o analiza a volumului de depozitare de care ai nevoie inainte de a achizitiona unul sau mai multe dulapuri metalice. Compartimentarea pe care o va avea modelul pe care il alegi este, de asemenea, importanta. Pe Viamond.ro poti gasi modele cu de la unul singur pana la 4 rafturi, cu un raft si sertar, cu sau fara picioare, toate fiind ajutatoare pentru anumite tipuri de depozitari.

Cu ajutorul unui dulap metalic va fi mult mai usor sa tii evidenta documentelor sau a uneltelor specifice domeniului in care activezi. Investind intr-unul, investesti astfel nu doar in economisirea spatiului, ci si in eficienta la locul tau de munca. Aceasta eficienta se va traduce in timp in productivitate si va reduce posibilele probleme cauzate de rataciria anumitor documente.

Asadar, ai nevoie de o mai buna organizare a spatiului in biroul companiei tale? Cauti solutia perfecta pentru depozitare si ti-ai dat seama ca un dulap metalic este cea mai buna alegere? Intra atunci pe site-ul Viamond.ro si alege din multitudinea de modele, de diferite marimi si stiluri dintre care sigur vei gasi cel putin unul care se va plia exact pe nevoile tale. Mai mult, livrarea este gratuita in Bucuresti si Ilfov pentru comenzi mai mari de 199 de Lei, iar in restul tarii – pentru comenzi mai mari de 299 de Lei!

By Andreea