Parca vad si acum deznadejdea de pe chipul lui P.P. in timp ce mi se confesa:

-Am inceput sa detest noptile. Stii de ce? Nu pot sa respir, nu pot sa dorm si mi se pare ca nu se mai face dimineata mai repede. E cumplit sa fii bolnav. Cel mai rau este insa sa astepti 3 luni sa ti se faca un test sau o analiza. Puteam sa fiu operat acum, daca nu as fi inca pe lista de asteptare! Este frustrant si simt ca mor cu zile!

Conducea atent si era multumit ca poate spune cuiva ce avea pe suflet, iar eu il priveam cu mila si am incercat sa il incurajez:

-Lasati ca va vine randul la analiza, apoi va operati si va veti bucura de pensie linistit!

-Ma voi bucura pe naiba, mi-a spus omul cu amaraciune! Nici nu voi apuca prima pensie. Le va ramane lor.

Omul isi presimtea sfarsitul, fiindca la doua saptamani de la discutia aceea, am auzit ca a murit. Veti spune ca mai bine ca s-a intamplat asa si ca nu a mai trecut printr-o operatie, dar omul isi dorea interventia chirurgicala! El vrea sa faca totul sa isi prelungeasca viata si in mod cert ca a murit cu amaraciunea ca i s-a refuzat dreptul la operatie.

Nu este prima data cand aud o astfel de poveste cu asteptatul la rand pentru analize, pentru teste . Cand spun asteptat nu ma refer la cateva zile, fiindca rezultatul multor teste necesita un anumit timp de asteptare, ci ma refer la 30-60 de zile pana ii vine omului randul sa afle daca diagnosticul medicului se confirma.

Oare cum poti sa faci ca testele tale si ale celor dragi sa se faca la timp, daca vreodata vei trece printr-o astfel de experienta?

Iata care sunt pasii simpli pe care ii ai de facut:

  1. Intri pe internet si te interesezi despre activitatea OVB, sa fii sigur ca parteneriatul cu ei iti asigura viitorul.

Vei afla multe amanunte legate de activitatea lor. In primul rand, vei descoperi cu multumire ca isi desfasoara activitatea in domeniu, la nivel european de 50 de ani. Experienta isi spune cuvantul si asa se explica de ce multe dintre asigurarile OVB conduc in topul celor mai avantajoase din lume. La cei 50 de ani de activitate in Euopa se adauga: 100 de parteneri puternici si zeci de milioane de clienti multumiti.  Inca putin si OVB va face 20 de ani de cand isi desfasoara activitatea cu succes si in Romania.

  1. Soliciti consultanta gratuita unui expert financiar OVB. Acesti oameni sunt renumiti prin calitatile lor profesionale, prin urmare va vor administra banii cu maximum de profit.
  2. In cadrul discutiilor constructive, prezinta-i planul tau, asteptarile tale financiare, ceea ce iti doresti sa asiguri. Poti sa discuti concret cu sumele pe care doresti sa le primesti lunar in cazul unei pensii facultative, cu prima de asigurare a casei in cazul in care se intampla ceva cu ea, cu suma pe care doresti sa o primesti lunar, in cazul in care nu mai poti munci si ai asigurare de sanatate. Toti clientii fac la fel si primesc asigurari personalizate care raspund in totalitate nevoilor lor.
  3. Da-ti acordul privind incheierea asigurarilor. Gandeste-te ca OVB Romania asigurari de sanatate poate prelungi viata oricui are o polita de sanatate valabila pe numele sau. In ce mod un document te poate ajuta atat de mult? Iti ofera accesul la dotarile clinicilor private, cele mai bune din tara, pe care le au ca partenere. Tu nu vei astepta niciodata pentru o analiza sau un test, ci totul va fi facut la timp in cazul tau.

Sunt momente in care fiecare minut conteaza. Imi amintesc cum sangera o prietena, cand m-am dus cu probele la laborator si cum medicul mi-a spus ca rezultatul se da peste o saptamana. L-am implorat vorbindu-i despre situatia ei si a trebuit sa fortez putin nota ca ea sa fie operata si sa nu mai piarda sange. Cu o asigurare de sanatate OVB Romania poti fi internat in cele mai bune clinici din tara si ti se fac rapid si analizele si interventiile care se impun.

De la aparitia OVB pe piata asigurarilor din tara noastra, multe dintre asigurarile mediate de expertii lor conduc in top, fiindca sunt complexe, ofera mai multe servicii legate de motivul pentru care clientul s-a asigurat. Sa fiu mai explicita!

Cu o asigurare de sanatate iti rezervi:

-analize si testari in clinicile private

-cele mai bune ingrijiri in unitatile medicale particulare

-o suma lunara care sa iti asigure subzistenta, in cazul in care pierzi capacitatea de munca pentru un timp.

Pensia facultativa inseamna:

  1. Banii economisiti de tine luna de luna de care sa te folosesti la batranete.
  2. Dobanzile si beneficiile stranse in toti acesti ani pentru banii tai, fiindca OVB face cele mai bune plasamente pentru clientii sai.

Nu ti se pare senzational faptul ca la banii stransi in 15-20 de ani se aduna si dobanzile?

In opinia mea, orice membru major al familiei trebuie sa aiba o asigurare de sanatate, dupa cum este obligatorie si asigurarea de locuinta. De la 30 de ani, omul ar trebui sa fie prevazator si sa isi faca si o pensie facultativa ca la batranete sa traiasca fericit, fara sa faca economii de la toate!

Expertii OVB va stau la dispozitie si pastreaza secretul discutiilor dintre voi si ei, in plus, aleg ceea ce este mai bun ca banii vostri sa fie in siguranta si sa sporeasca.

 

By bl291g