Sănătatea a devenit mai mult că oricând în zilele noastre o prioritate iar igienă este primordială, iată de ce gelul dezinfectant are o formulă adaptată pentru o curățare în profunzime a mâinilor. Gelul are efect dezinfectant și antibacterian, este recomandat pentru a fi folosit atunci când nu ai la îndemână apă și vrei să îți păstrezi curățenia mâinilor.

De ce să folosești gel dezinfectant ?

Igienă mâinilor a devenit mai mult că oricând o prioritate. Fie că ești pe stradă, într-o instituție, la școală sau la job ori lucrezi în mediul sanitar, trebuie să ai mâinile mereu curate. Milioane de microbi și germeni periculoși sunt prezenți pe diferite suprafețe. De multe ori  nu ai la îndemână apă și săpun pentru a-ti igieniza mâinile. Folosești alcool sanitar, iar în timp mâinile crapă, se usucă și devin aspre.

De aceea producatorii a creat o serie de geluri dezinfectante, cu efect rapid, care pot fi folosite direct, fără apă. Recipientul de plastic permite dozarea corectă, îl poți folosi oricând și îl comanzi comod online, pentru a fi livrat direct la ține acasă, simplu și rapid

Ce beneficii ai folosind dezinfectantul pentru maini?

  • Poți folosi dezinfectantul de maini în orice moment în care nu ai la îndemână apă pentru spălarea mâinilor, dezinfectează bine și oferă igienă perfectă.
  • Gelul nu lasă urme, se absoarbe rapid în piele și nu afectează sănătatea mâinilor
  • Este recomandat pentru ambele sexe și nu are contraindicații
  • Curată și protejează datorită ingredientelor de calitate, conține substanțe biocide care lupta eficient contra microbilor, bacteriilor și virușilor
  • Formulă delicată oferă protecție pielii, mâinile devin catifelate datorită glicerinei și extractului de Aloe Vera.

Cum se utilizează dezinfectantul?

Modul de utilizare este simplu, se aplică în palmă 3 ml de dezinfectant pentru maini și se freacă bine mâinile timp de 30 -60 sec, până la uscarea completă. Nu e nevoie să îți clătești mâinile, se absoarbe bine în piele și nu lasă senzația de mâini lipicioase. Poți folosi gelul antibacterian în orice situație în care vrei să îți dezinfectezi mâinile și nu ai apă la dispoziție.

Ce conține dezinfectantii pentru maini?

Ingredientele active sunt : alcool etilic(96%), Isopropanol, apă, propylene glycol, glicerină, carbomer, extract de Aloe Vera

Aloe Vera este cunoscut pentru efectele de catifelare și îngrijire a pielii crăpate, afectate de substanțe chimice, iar glicerină repara tegumentele degetelor, ajutând la refacerea tinereții și frumuseții pielii. Poți folosi cu încredere zilnic gelul dezinfectant, pentru a te proteja de microbi sau bacterii iar mâinile rămân curate, parfumate discret și perfect dezinfectate.

Gelul este conceput  cu o formulă inovatoare care oferă protecție pielii și nu lasă mâinile aspre sau crăpate,  catifelează și îngrijește. Gelul este un produs sigur, testat dermatologic și îl poți folosi în deplină siguranță. Formulă protectoare și efectul antibacterian al gelului îl fac potrivit pentru utilizare frecventă, în orice situație când ai nevoie de igienă și în același timp vrei să îți protejezi frumusețea mâinilor.

By crih