Repatriere-Romania.ro este firma de pompe funebre din tara care ofera servicii de calitate nemteasca la pret romanesc. In Germania, oamenii respecta disciplina sociala si disciplina muncii si de aceea se vorbeste cu respect despre calitatea produselor si serviciilor din aceasta tara.

Romanii care lucreaza in aceasta tara sunt entuziasmati de urmatoarele aspecte:

-de modul in care angajatorul are grija de salariatii sai. Alocatiile pentru copii sunt substantiale, muncitorii straini care doresc sa se stabileasca in aceasta tara cu familiile lor sunt sprijiniti, iar salariile sunt motivante.

-de respectarea programarilor pentru depunerea unor documente sau ridicarea unor documente de la institutiile nemtesti.

-de disparitia oricarei atentii oferite functionarului public. Mita este incompatibila cu sistemul de gandire nemtesc.

Analizand atent lucrurile, constatam ca este mult mai bine sa iei o adeverinta cu programare, decat sa faci 3-4 drumuri in zadar, cum mi s-a intamplat mie la o primarie. In prima zi nu a fost secretarul sa o semneze, in a doua zi au intrat in sedinta si trebuia sa astept 3-4 ore. Mi s-a spus de la obraz ca nu are rost sa astept si sa ascult pe la usi. Orice drum de prisos inseamna de fapt timp consumat si cheltuiala.

Repatrierile decedatilor din Germania in Romania se fac cu o firma care s-a adaptat sistemului administrativ nemtesc si legislatiei acestui stat, care se conduce dupa principiul: „Unde-i lege nu-i tocmeala!”

Ce trebuie sa stie un apartinator care are nevoie de servicii de repatriere decedati Germania?

  1. Ca autoritatile germane refuza implicarea directa a familiei in repatriere si elibereaza documentele si incredinteaza decedatul numai unei firme de pompe funebre autorizate, care lucreaza la inalte standarde si respecta legea. Repatriere Romania Funebri Santa Maria este preferata lor fiindca angajatii dovedesc acea disciplina a muncii care defineste mentalitatea germana.
  2. Pentru eliberarea documentelor care permit repatrierea este obligatorie depunerea unor documente romanesti, unele dintre ele traduce in germana, altele nu! Institutiile germane lucreaza cu programare stricta atat pentru depunere, cat si pentru ridicarea documentelor necesare.

Fiind familiarizata cu acest sistem administrativ, firma respectiva va face toate demersurile la timp, astfel incat repatrierea sa decurga conform graficului.

Firma de pompe funebre agreata de autoritatile germane pentru efectuarea repatrierilor romanilor stie exact ce acte trebuie sa fie traduse in germana si care sunt acceptate in limba romana, in plus, salariatii ei sunt familiarizati cu toate normele impuse de statul german transporturilor funerare care tranziteaza teritoriul  nemtesc.

  1. Sicriele de repatriere sunt cele impuse in majoritatea statelor europene: la interior unul din zinc si in exterior cel din lemn. Ambele sicrie pleaca sigilate de pe teritoriul german, din motive igienice si de securitate. Se stie ca orice organism aflat in descompunere din momentul in care a decedat este un purtator de virusi si de bacterii, de aceea prin sigilarea sicrielor, participantii la priveghi sunt protejati in aceasi masura ca soferul care realizeaza transportul funerar si personalul care manipuleaza sicriele.
  2. Nu se permit abateri de la traseul prevazut in pasaportul funerar international si nici intarzieri care nu sunt cauzate de motive obiective (accidente, blocaje in trafic).
  3. De la preluarea decedatului pana la pregatirea acestuia si sigilarea sicrielor, trupul neinsufletit este pastrat cu grija in camere frigorifice performante. Firma de servicii funerare de mai sus poseda astfel de dispozitive performante, dupa cum are in stoc si sicriele necesare repatrierii de diferite marimi si culori.

Oferta de pret este comunicata apartinatorului cu sinceritate de la inceput si este modificata, daca acesta solicita servicii in plus, fata de cele initiale. Firma prezentata mai sus are preturi oneste pentru repatrierile pe care le poate face si in regim de urgenta.

Dincolo de ceea ce se vede si este controlat de guvernul german prin institutiile sale, firma din Romania si-a castigat incredere si prin ceea ce nu pot vedea germanii, adica:

-prin site-ul bine organizat plin de informatii utile pe care apartinatorii si persoanele interesate de repatrieri il pot accesa oricand.

-prin comunicarea eleganta cu familia indurerata si prin modul deschis in care o tine la curent cu desfasurarea calatoriei catre tara.

-prin pregatirea minutioasa a decedatului. Imbalsamarea este realizata cu substante de calitate superioara, astfel ca efectele ei tin pana la 10 zile. Au fost cazuri in care inmormantarea a fost amanata pentru sosirea unor rude apropiate din tari  indepartate si acest lucru a fost posibil fara nicio problema datorita conservarii de calitate a trupului neinsufletit.

-prin respectul care se acorda fiecarui caz in parte si modul in care dorintele apartinatorilor sunt respectate.

Salariatii firmei de pompe funebre se comporta de parca ar fi din familia defunctului.

Dar firma portretizata mai sus prin serviciile premium pe care le ofera este aleasa si de cetatenii francezi, englezi si nemti carora le-au decedat persoane dragi pe teritoriul Romaniei.

Ea furnizeaza servicii de repatriere pentru romani si pentru straini si face acest lucru cu aceeasi responsabilitate si dragoste fata de oameni.

Repatrierea dureaza intre 2-6 zile in functie de distanta parcursa de masina funerara, iar aceasta corespunde si ea normelor de transport funerar international, adica este:

-igienizata dupa fiecare transport

-prevazuta cu frig in locul special amenajat in care se transporta decedatul

-in stare tehnica perfecta

-usile din spatele ei se incuie, ca sicriul sigilat sa fie in siguranta.

Daca firma de pompe funebre prezentata mai sus  nu avea angajati harnici si disciplinati, nu ar fi facut fata exigentelor nemtesti. In prezent, ea este cea mai solicitata firma romaneasca de profil care asigura servicii de repatriere pentru cetatenii straini care isi gasesc sfarsitul pe teritoriul tarii noastre.

By bl291g