La finalul inmormantarii, oamenii care au participat alaturi de familia indurerata la trista ceremonie se cade sa fie invitati la parastas.

Parastasul incununeaza ceremonia si trebuie sa fie organizat perfect, fiindca este un prilej de evocare a defunctului si de cinstire a memoriei acestuia.

https://presidentcraiova.ro/restaurant/ reprezinta locul ideal in care se pot organiza parastasele, fiindca oamenii se vor simti ca acasa, in plus, linistea din jur, politetea personalului si felul in care arata salile sunt locurile ideale de pomenire a celor care au plecat intr-o lume mai buna.

Restaurantul President Craiova este situat intr-o zona de nota 10, iar daca cimitirul este mult mai departe de restaurant, apartinatorii pot solicita transportul participantilor la ceremonie la restaurant cu microbuzele firmei.

In cele patru sali, totul este alb si straluceste de curatenie si oamenii vor consuma cu placere felurile de mancare oferite in memoria decedatului.

Meniul nu este fix, ci se pliaza pe perioada in care are loc decesul si pe dorintele familiei indoliate.

Exista feluri de mancare gustoase si satioase de post si mancare ispititoare de dulce, servirea la mese este impecabila, iar alimentele de cea mai buna calitate si proaspete.

Oferirea unei mese la restaurant, intr-un cadru adecvat reprezinta o alegere eleganta care scuteste apartinatorul de deranjul de acasa.

Dupa pierderea suferita el trebuie sa planifice totul in asa fel, incat sa se menajeze de efort si de stres mult timp dupa deces, sa isi poata reveni.

Restaurantul este alegerea ideala si pentru ca este deschis colaborarii cu clientii, acceptand ca acestia sa aduca bauturile racoritoare si alcoolice si prajiturile de acasa sau de la o alta sursa ca pretul pentru meniu sa fie mai mic.

Firma President Craiova dispune de resursele necesare organizarii unei inmormantari fastuoase si al unui parastas de neuitat.

Printre cele 20 de modele de sicrie de pe site, exista produse economice care costa 590 de lei, 890 de lei, sicrie cu preturi moderate, dar si piese de lux, care costa mai mult decat ajutorul de inmormantare, adica 6900 de lei. Fiecare apartinator are de unde alege si este liber sa aplice criteriile sale in solicitarea unui anumit tip de sicriu, dar este impresionanta disponibilitatea firmei de a respecta toate dorintele familiei.

Si in ceea ce priveste culoarea sicrielor exista o oferta variata: de la sicrie de culoarea lemnului natural, la sicrie complet albe, negre sau maronii, bej, bordo sau roscate.

President Craiova intelege durerea apartinatorilor si prin produsele si serviciile de calitate premium incearca sa aline suferinta si sa aduca multumirea sufleteasca a lucrului bine facut.

Cei 50 de angajati ai firmei se afla de 10 ani in slujba celor care au nevoie de serviciile lor. Fac acest lucru cu maxima daruire de 10 ani.

Experienta acumulata este canalizata catre organizarea perfecta a fiecarei inmormantari in parte.

Receptiva la tot ce apare nou in domeniul produselor funerare, firma aduce in tara cele mai noi tehnologii care fac posibila inmormantarea si in conditii de caldura excesiva.

Asa este capacul frigorific pentru sicriu care poate fi inchiriat si care izoleaza complet trupul neinsufletit de asistenta de la capela sau de la cimitir.

Prin geamul transparent participantii la ceremonie isi pot lua adio de la decedat, din corpul sau lipsit de viata nu se simte niciun miros dubios, iar microbii sunt tinuti sub control.

Si produsele cosmetice care au capacitatea de a sterge urmele mortii de pe chip sunt inovative si apartinatorii ar trebui sa profite de existenta lor, cand de ele depinde imaginea decedatului.

Flota funerara a firmei se compune din masini obisnuite, functionale, curate si autorizate pentru transportul funerar si din masini de lux.

Serviciile funerare personalizate sunt dovada clara de pliere pe dorintele apartinatorilor, dar si pe posibilitatile financiare ale apartinatorilor. Cei care nu au resursele necesare de a organiza parastasul la restaurant, pot alege serviciile de catering, iar pachetul personalizat se realizeaza la solicitare, adaugandu-se servicii si produse suplimentare la unul dintre pachetele complete de servicii de pe site-ul firmei.

Decenta reprezinta una dintre coordonatele principale ale organizarii inmormantarii de care firma de mai sus tine cont. Empatia este a doua coordonata, fiindca totul se face discutand cu familia, informand si consultand persoana de contact.

Informatiile utile oferite apartinatorilor reprezinta suportul moral si material pe care firma il ofera unor oameni greu incercati de viata care trebuie sa stie ca sicriul nu se poate depune la capela, daca nu exista certificat de imbalsamare si ca medicul de familie elibereaza certificatul de constatare a decesului dupa 24 de ore de la producerea acestuia.

Oamenii care se simt parasiti, cand cel drag a murit pot suna la sediul firmei sau pot completa formularul online si vor primi si incurajarile de care au nevoie, dar si serviciile necesare.

Inmormantarea este un eveniment complex realizat de apartinatori in colaborare cu firma de pompe funebre aleasa. Protagonistul depinde de vointa altora , de aceea toate alegerile se impun sa fie facute cu responsabilitate.

De 10 ani, President Craiova reuseste sa ajunga la sufletele apartinatorilor prin felul in care organizeaza inmormantarile celor dragi si parastasele de la restaurant sau  de acasa. In tot ce fac salariatii  firmei exista multa empatie, dagoste, omenie si flexibilitate ca toti apartinatorii sa poata sa isi faca datoria fata de mortii lor dragi.

Nimeni nu este refuzat pe motiv ca are prea putini bani, ci se gaseste o solutie pentu fiecare apartinator caruia i se permite sa schimbe pachetele de sevicii complete conform dorintei sale.

De 10 ani, non-stop Pesident-Craiova ajuta familiile indoliate, de aceea firma aceasta conduce in topul funizorilor  de produse si de servicii in care craiovenii au maxima incedere.

By bl291g