sedinte foto nou nascuti

In orice familie venirea pe lume a bebelusului este unul dintre cele mai importante si frumoase evenimente pe care il vor experimenta din noua ta ipostaza, cea de parinti. Emotiile sunt puternice si totul foarte rapid, timpul zboara iar amintirile acelei zile dispar repede in agitatia momentului.

Pentru a nu rata aceste momente frumoase iti recomandam sa apelezi la un fotograf de familie pentru a realiza sedinte foto nou nascuti care reprezinta modul perfect de a pastra esenta acestei noi aventuri si amintirea acestor clipe speciale, care in timp inevitabil se vor pierde.

Programeaza sedinta foto nou nascuti din timp, cand bebelusul este inca in burtica, pentru a avea siguranta ca prinzi o data libera la studio. Fotografii de familie sunt foarte solicitati, multi dintre ei au programari facute chiar si pe urmatoarele 2-3 luni.

Durata unei sedinte foto depinde si de dispozitia copilului., dar in mod normal dureaza intre 1h si 3h. In primul an de viata al copilului se pot realiza cel putin 3 sedinte foto. Prima sedinta la doar cateva zile de viata, intre a 6-a si a 12-a zi de la nastere, cand copilul doarme foarte mult si se pot realiza fotografii in cele mai haioase pozitii. Cea de-a 2-a sedinta, cand copilul are intre 3 si 7 luni, atunci ne putem bucura de zambetul lui inocent. Iar cea de-a 3-a sedinta insa nu si ultima este cea de 1 an cand copilul are parte de prima lui aniversare si se poate bucura de un tort.

Varsta cea mai buna pentru fotografierea unui nou nascut este de 8-14 zile pentru ca atunci copilul doarme mult si poate fi pozitionat cu usurinta. Poti merge la fotograf pentru o sedinta foto maternitate chiar si in perioada maternitatii. Doar cu ajutorul fotografiei de maternitate poti surprinde bucuria, emotia si incarcatura celor noua luni.

Daca esti la prima sedinta foto impreuna cu familia ta, probabil ai ceva emotii si te intrebi ce ar trebui sa pregatesti astfel incat totul sa iasa perfect. Trebuie sa stii ca este foarte important sa apelezi la un fotograf de familie profesionist, care va va ghida pe toti cum trebuie astfel incat sa va simtiti in largul vostru si sedinta foto sa fie pentru toata lumea un moment distractive, plin de zambete numai bune de fotografiat.