M-a prins de mai multe ori ploaia torentiala in mijlocul orasului. Sa fiu sincera, imi place sa ploua marunt, iar eu sa iau la pas stradutele si frunzele colorate sa cada din pomi din cauza greutatii picaturilor de apa. Sa vad geamurile aburinde de caldura din case si dupa ce obosesc mergand, sa intru intr-o cafenea si sa beau o cafea aromata si calda sau un ceai parfumat.

Cand ploaia rece cade intr-o zi in care simti ca iei foc din cauza caldurii, este ca un dus de racorire.

Dar furtuna care te prinde in oras este infricosatoare. Rafalele iti ajung pana la piele si nici umbrela nu te scapa de apa rece care bate piezis.

Peste cateva zeci de minute, Bucurestiul este sub ape, fiindca se infunda canalizarile. Pe strazi apa intra aproape in masini si trecatorii care doresc sa ajunga acasa inoata prin apa.

Namolul este purtat peste tot, gunoaiele infunda canalizarea, fiindca si ele sunt duse acolo unde nu trebuie.

In momentele acelea grele, specialistii firmei Calypsomono.ro sosesc la timp sa ofere servicii de desfundare Bucuresti.

Cand apa murdara nu mai circula si apa provenita din precipitatii se aduna si ea pe strada, un miros ingrozitor cuprinde orasul.

Fenomenul dureaza cateva ore, dar urmele acestuia ar fi vizibile zile intregi, daca echipa de la firma prezentata de mine nu ar incepe operatiunile de desfundare.

Un parteneriat cu Calypsomono.ro este necesar si avantajos in tot timpul.

Cand vremea este buna, lumea are nevoie de vidanjari, de spalari mecanizate ale canalizarii si ale puturilor absorbante, de inchirieri toalete ecologice si de intretinerea lor.

Vidanjele moderne, ermetice si curate au capacitatea de a goli puturi absorbante, fose septice, toalete, subsoluri inundate si guri de scurgere.

Casele si blocurile aflate in calea apelor vor suporta consecintele furtunii. Apa patrunde in subsoluri si daca nu este scosa urgent produce degradarea cladirii in timp.

Un beci in care balteste apa cateva ore devine o sursa de igrasie si de mucegai. Este greu sa locuiesti intr-o casa in care miroase a igrasie si iti gasesti albatre hainele curate, calcate si aranjate pe umeras.

Pentru asta s-a infiintat firma Calypsomono.ro ca sa intervina in situatii limita si sa stearga urmele dezastrelor naturale care este firesc sa se produca din cand in cand.

Dupa ce au fost golite de apa murdara, spatiile respective vor fi spalate mecanizat sa ramana curate si bunurile oamenilor sa nu se afle in pericol de depreciere.

Specialistii firmei intervin si pentru rezolvarea urgentelor unor firme si institutii, dar si ale gospodariilor individuale.

Daca nu ai fost inundat niciodata, nu stii cat de greu se scoate apa din curte sau din pivnita unei case.

Se impune interventia mecanizata, fiindca prin mijloace rudimentare nu mai reusesti sa cureti locul respectiv. Am participat ca voluntar la asemenea actiuni, dar tot ce faceam noi cu lopetile si galetile parea munca de Sisif, fiinca apa parca izvora din pamant.

Namolul se inmultea si el si numai specialistii care au venit cu masini, cu furtune speciale si cu excavatoare au reusit sa faca totul repede si bine.

O teava sparta sau infundata poate oricand sa inunde subsolul unui bloc si sa umple strada de miros ingrozitor. Cand apa murdara nu mai circula si nu mai este eliminata din locuinte ea este la fel de periculoasa ca o ploaie torentiala, daca nu se intervine la timp.

Bucurestenii stiu cat de importante sunt toate serviciile firmei Calypsomono.ro pentru mentinerea confortului si a sanatatii lor si sunt foarte recunoscatori pentru acest lucru.

Serviciile oferite de aceasta firma au urmatoarele particularitati:

-se desfasoara in conditii de maxima igiena si grija fata de mediu.

Niciodata o vidanja care apartine firmei nu va deversa aiurea materiile periculoase preluate dintr-un put absorbant sau dintr-o fosa septica.

-sunt sigure si urgente. Echipa vine cand simti ca te lasa puterile vazand dezastrul si se ocupa imediat de rezolvarea problemei.

Cu acesti profesionisti nu se intampla cum ai mai patit cu anumiti meserisi, sa plece si sa iti spuna ca au nevoie de nu stiu ce unelte si sa nu se mai intoarca. Sunt oameni seriosi si vin pregatiti sa intervina, de asemenea lucrarile facute de ei sunt garantate.

-preturile sunt accesibile tuturor celor care au nevoie de asemenea servicii, fiindca firma nu profita de nenorocirea omului.

-sunt variate, de aceea este bine sa notezi datele de contact ale firmei Calypsomono.ro. Iti prinde bine sa stii ca poti apela la ei iarna sa te deszapezeasca, in momentul in care a nins atat de tare, incat nu mai ai unde sa duci zapada si nu poti iesi din curte.

Cand s-au prabusit pomi pe drumul ce asigura accesul la locuinta, tot pe ei sa ii chemi ca au toate utilajele necesare sa il elibereze.

Daca ai de transportat substante periculoase si doresti sa stii ca nu sunt aruncate pe pamant sau in rauri sa te simti vinovat de poluarea mediului, tot firma respectiva iti rezolva aceasta problema spinoasa.

Tocmai ai terminat o casa si doresti sa o racordezi la canalizare?

Suni la firma respectiva si soliciti o oferta de pret si dupa ce te vor consilia adecvat, vin la tine si te ajuta.

Datele de contact ale firmei sunt urmatoarele: numarul de telefon  0721.027.000 si adresa de e-mail  [email protected].

Evident ca exista si un formular de contact care poate fi completat direct pe site si trimis ca vizitatorilor sa le fie mai usor.

Tine minte ca firma prezentata de mine iti este de un real folos si noteaza datele de contact pe care ti le-am oferit, fiindca specialistii priceputi si politicosi merita acest lucru!

 

By bl291g