Ne casatorim cu gandul ca ne vom petrece tot restul vietii alaturi de persoana iubita, dar nu intotdeauna putem duce acest plan la bun sfarsit. Pe parcursul mariajului ne putem da seama ca exista diferente mari intre noi, ca pasiunea s-a stins sau ca asteptarile noastre au fost dezamagite.

Aceste lucruri se pot intampla, iar solutia este divortul. Chiar daca nu este un proces usor, deoarece implicarea emotionala a partenerilor este mare, divortul reprezinta o solutie la indemana oricui. In unele cazuri, acest proces se incheie rapid, deoarece ambii parteneri sunt de acord cu despartirea, dar in alte cazuri, el dureaza mai mult.

In cazul in care doar unul dintre soti isi doreste sa divorteze, este necesara implicarea unui avocat Iasi. Acesta te poate ajuta sa inchei un mariaj in cei mai favorabili termeni si poate apara drepturile copiilor tai, daca este cazul.

Cand poti divorta chiar daca partenerul tau refuza?

– in cazul in care raporturile dintre tine si partener au fost grav vatamate, iar continuarea mariajului nu mai este posibila;

– daca separarea dintre voi dureaza de cel putin 2 ani;

– atunci cand continuarea casatoriei nu mai este posibila din cauza starii tale de sanatate.

Ca sa obtii un divort fara acordul partenerului, va trebui sa dovedesti cauzele care au determinat incheierea relatiei de cuplu. Instanta trebuie sa fie convinsa ca iti doresti cu adevarat sa divortezi si ca nu este doar o decizie de moment.

Apeleaza la un avocat din Iasi cu experienta in Dreptul Familiei!

In cazul in care vrei sa divortezi fara acordul sotului tau, contacteaza un avocat specializat in Dreptul Familiei, cu experienta in domeniu, pentru a fi sigura ca acest proces se va termina rapid si in termeni favorabili.

Iata cateva servicii pe care ti le ofera un avocat Iasi:

1. Consiliere specializata

Un divort poate reprezenta o mare lovitura pe plan emotional, fapt care iti poate influenta deciziile. Din acest motiv, este indicat sa apelezi la un avocat din Iasi de la un cabinet renumit, asa cum este avocatiasiduhnea.ro. Un specialist in Dreptul Familiei va sti cum sa gestioneze cazul tau, iti va oferi consultanta specializata si te va ajuta sa depasesti mai usor acest impas.

2. Redactarea documentelor juridice

In afara de tumultul sufletesc, procesul de divort iti poate provoca si alte motive de stres. Va fi necesar sa redactezi sau sa completezi multe documente, fapt care nu ti se va parea usor, in cazul in care nu ai urmat cursuri de specialitate.

Contacteaza un avocat si nu va mai trebui sa-ti faci griji in aceasta privinta. El se va ocupa de documente si se va asigura ca niciun aspect important nu va fi uitat!

3. Reprezentare juridica

Daca vei apela la un avocat Iasi, vei beneficia si de reprezentare juridica. Acesta va utiliza toate resursele pe care le are la dispozitie si le va prezenta in fata instantei de judecata, astfel incat sa obtii un verdict favorabil.

Acestea sunt doar cateva servicii pe care ti le poate oferi un avocat din Iasi. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre divortul fara acord, acceseaza site-ul avocatiasiduhnea.ro!

By Andreea