Cauti idei si inspiratii pentru a decora peretii bucatariei tale? Esti reticent la ideea de a infrumuseta aceasta camera cu tablouri canvas bucatarie? Iata o lista de idei si motive pentru care ar trebui sa iei in considerare incorporarea tablourilor si a multor alte obiecte super interesante pentru bucataria ta.

Cele mai noi tendinte in materie de mobilier pentru camera care a fost intotdeauna considerata „inima” unei case, sunt reprezentate de o bucatarie fara corpuri de perete. Ai citit bine, o bucatarie fara mobilier pe partea de sus! In acest caz, este posibila amenajarea si infrumusetarea peretilor cu picturi frumoase. Daca ai o bucatarie clasica, pe de alta parte, poti decora camera concentrandu-te pe partea dedicata mesei sau, alternativ, incadrand zona unde sunt ferestre.

Subiectele pot fi variate, alese liber din fotografii, compozitii, afise si asa mai departe, dar daca doresti ceva cu adevarat unic, nu subestima ideea de a combina vechiul si modernul.

Intr-o bucatarie in stil modern – chiar mai bine daca este in culori inchise, cum ar fi verde, negru sau albastru ultramarin – la inaltimea unitatilor de perete este posibil sa atarni tablouri cu rame aurite, in stil baroc, cu imprimeuri de natura moarta sau portrete ale personajelor tale istorice preferate.

De asemenea, la moda sunt panzele sau cadrele cu fraze amuzante, adesea combinate cu motto-uri relaxante. Ai unda verde pentru fiecare culoare, font, citate de film si orice altceva care iti vine in minte.

Tablourile de bucatarie abstracte sunt vesnic usor de incorporat in ceea ce priveste mobilierul. Aceste tablouri sunt alese deoarece nu au o conotatie precisa si pot fi transferate in orice parte a casei. Formele abstracte se potrivesc bine cu bucatariile in stil modern. Acestea sunt adesea asezate pe peretele din fata mobilierului. Peretele de langa masa este, de asemenea, excelent.

O idee inovatoare, care este de asemenea foarte utila, este de a incadra retetele care sunt cele mai importante pentru noi si de a le oferi un loc privilegiat in bucatarie. Acestea pot, de asemenea, fi imprimate la comanda pe canvas, la weframe.ro. O idee deosebita ar fi sa folosesti ca model pagini scrise de mana de bunicile, mamicile, matusile sau de cineva drag: a vedea scrisul lor este o amintire din trecut si ne aduce in minte momente de neuitat.

Mancarea: motorul fiecarei bucatarii. Si tocmai felurile de mancare au fost intotdeauna subiectele principale ale imaginilor din bucatarie. La weframe.ro exista tablouri canvas in multe stiluri diferite care descriu ingredientele preparatelor principale.

In bucatarie exista intotdeauna ceva de facut: o lista de cumparaturi, un mesaj pentru membrii familiei, un numar de telefon pe care sa-l scrii din mers. Deci, de ce sa nu profiti de ideea unui tablou cu tabla? Pe piata este posibil sa gasesti multe formate de tabla decorata cu rame de diferite tipuri. Notitele nu au fost niciodata atat de ornamentale!

Alegand tablouri canvas speciale pentru bucatarie, vei oferi un suflu nou si foarte multa viata acestei incaperi atat de importante din casa ta. Intra pe weframe.ro si alege tabloul potrivit sau personalizeaza unul pe stilul bucatariei tale.

By bl291g