Tendințele în materie de parfumuri, la fel ca cele în modă, se schimbă de la un an la altul, de la un sezon la celălalt. Ce a fost la modă anul trecut, nu mai este valabil și anul acesta, dar cu siguranță va reveni în viitor. Dacă ești una dintre persoanele pasionate de acest domeniu, cu siguranță ești curioasă să afli noutățile anului 2020 în materie de parfumuri.

Parfumurile florale, cu note de trandafiri

Cu siguranță trandafirii nu se demodează niciodată, nici atunci când vrei să îi oferi într-un aranjament floral impresionant, nici atunci când vine vorba de parfumuri. Senzualitatea lor îi face să fie „nemuritori” când vine vorba de tendințe, iar anul acesta au reușit să fie vedeta multor parfumuri și să revină în forță printre esențele preferate ale femeilor.

Parfumurile cu note de trandafiri sunt potrivite pentru femeile care vor să își păstreze doza de inocență, dar în același timp să își evidențieze senzualitatea și rafinamentul.

Parfumurile puternice, intense

Nimic nu se compară cu un parfum care emană putere, siguranță și longevitate. Și ce poate fi mai potrivit în această categorie decât parfumurile arăbești? Dacă în anii precedenți abia începeau să capete popularitate, în 2020 parfumurile arăbești au ajuns printre preferatele tuturor, datorită unicității lor. Notele lemnoase din aceste parfumuri intense și aromele specifice Orientului Mijlociu le fac să se detașeze de oricare alte parfumuri, fiind ușor recognoscibile.

Dacă îți plac parfumurile lemnoase, puternice și cu un miros unic, dar senzual, nu rata ca în anul 2020 să îți achiziționezi câteva parfumuri arabesti, pentru că, mai mult ca sigur te vei îndrăgosti iremediabil de ele. La fel ca la celelalte parfumuri, vei găsi o gamă variată de arome și nuanțe care să îți complimenteze personalitatea și stilul de viață.

Parfumurile unisex

Anul 2020 a venit cu multe schimbări în viețile oamenilor, iar din categoria schimbărilor bune face parte și introducerea pe piață a mai multor parfumuri unisex. Acestea reușesc să fie luxuriante și să se muleze perfect pe pielea oricui. Când cauți un parfum unisex captivant și senzual, alege-le pe cele care au în compoziția lor tonuri lemnoase, chihlimbar, tămâie, sau lemn de agar (de exemplu, Oud Dinar). Astfel de parfumuri pot fi ușor regăsite în categoria parfumurilor arăbești, care conțin în general aceste note de bază.

Parfumurile pudrate

O altă tendință a acestui an sunt și parfumurile pudrate, diafane, cu note florale. Astfel de parfumuri îți vor oferi un sentiment luxos, cu o textură fină, care amintește de mirosul machiajului și a blănurilor scumpe.

Dacă îți place un parfum fin, care să îți ofere o urmă de mister, dar și de senzualitate, parfumurile florale, pudrate, sunt alegerea perfectă pentru tine! Pentru a te bucura la maximum de aromele îmbietoare și de persistența acestor parfumuri, nu ezita să încerci variantele de elixir.

Sticluțele de parfum mai simple

Aspectul unui parfum contează foarte mult atunci când facem alegerea să îl cumpărăm. Până acum am tot văzut sticluțe care mai de care mai sofisticate, mai ciudate, cu forme și aplicații din belșug. Dacă totuși ești adeptul simplității și a stilului clasic, trendul acesta din 2020 te va bucura. Din ce în ce mai multe brand-uri au decis să se axeze pe parfum în sine, iar ambalajul să fie cât mai simplu, dar rafinat. Desigur că sticluțele în forme sofisticate nu vor dispărea niciodată, dar anul 2020 este despre simplitate și eleganță.

Așadar, anul 2020 vine în note florale, de trandafiri, cu mirosuri puternice, intense și orientale ale parfumurilor arăbești, în nuanțe pudrate, care pot fi atât pentru el, cât și pentru ea, iar sticluțele sunt întruchiparea simplității și a rafinamentului incontestabil.

By dca