Alegerea unei cutii termoizolante poate fi o alegere complexa si dificila daca nu ai idee cum sa o cauti. Din fericire, pe site-ul Schoeller Allibert , clientii gaesc o multime de termoboxuri de cea mai buna calitate.

Pe piata solutiilor de productie de cutii plastic si de ambalaje din plastic, acesta companie este in prezent lider european si dezvolta si intretine operatiuni la nivel mondial. Principalele industrii in care activeaza sunt: agricultura, industria auto, industria alimentara si de procesare a alimentelor, industria bauturilor, retail, productia industriala si servicii de pooling. Compania este un leader prin excelenta pe piata solutiilor de ambalare, oferind o gama extinsa de servicii si produse. Pe langa solutiile inovatoare de ambalaje din plastic, compania pune la dispozitia clientilor o serie de servicii pe care le numesc gama completa de servicii 360º. Pentru a veni in sprijinul tuturor beneficiarilor, compania creeaza si imbunatateste permanent produsele ofertate, pentru ca beneficiarii sa aiba parte de cele mai bune rezultate pentru compania lor.  In acest sens, Schoeller Allibert are grija de fiecare pas al procesului tau logistic, de la inceputul pana sfarsitul procesului de creare al produselor, inclusiv de reciclarea lor.

Cutiile izolate sunt confectionate din plastic cu pereti dubli: acest material rezistent, stabil, usor are si avantajul de a fi un conductor puternic de caldura, un element esential pentru mentinerea temperaturilor bune. Peretele dublu, separat de un vid, face ca temperatura interna a continutului sa fie independenta de conditiile externe.

Modleul Kaiman Solid COOL FLOW este exemplu perfect de cutie de calitate de la Schoeller Allibert .

Cutiile din plastic, pot ajuta la reducerea poluarii. Cartonul este un produs biodegradabil, insa, pentru producerea sa este nevoie de taierea copacilor, iar durata de viata a unei cutii din carton, este mult mai mica in comparatie de aceste cutii din plastic. De asemenea, cartonul se degradeaza mult mai repede in functie de mediul inconjurator. Desi cutiile din plastic, asa cum le sugereaza si denumirea, sunt fabricate din plastic, care este un material periculos pentru natura si adesea asociat cu poluarea, plasticul, prin rezistenta sa indelungata, este un material de care nu ne putem lipsi. Daca ne folosim de materialele din plastic in mod inteligent si il reciclam corespunzator, atunci nivelul de poluare cauzat de plastic va scadea cu siguranta.

In cazul in care este necesara transportarea unor cantitati mari de marfuri, plasticul este, de asemenea, excelent si pentru faptul ca este un material rezistent dupa cum am mentionat, dar si flexibil. Cutiile se pot aseza cu usurinta una peste alta, fara a se strica. Bineinteles si aceste cutii din plastic au o anumita limita si la un moment dat, sub o presiune extrem de ridicata, mult peste specificatiile producatorului, vor ceda.

Insa, cu toate acestea, cutiile din plastic sunt extrem de apreciate pentru multitudinea posibilitatilor de utilizare pe care le au. Pot fi folosite, dupa cum ai observat, atat pentru a transporta, depozita sau manipula fructe si legume, piese auto, diverse produse alimentare, cat si electronice sau produse farmaceutice si asa mai departe. Cei de la Schoeller Allibert, comercializeaza inclusiv galeti din plastic sigilabile cu capac, ce sunt certificate ONU, fiind dedicate produselor periculoase precum diverse reziduri din spitale.

Produsele pe care le ofera aceasta companie de prestigiu acopera o gama completa de solutii de cutii de plastic, de la produsele standard la cele personalizate. Produsele de plastic reciclabil pe care le realizeaza pot fi grupate in urmatoarele zece categorii principale:

  • containere mari pliabile (FLC),
  • lazi pliabile (FSC),
  • boxpaleti rigizi din plastic ,
  • navete si tavi pentru industria bauturilor,
  • containere stivuibile,
  • navete dublu stivuibile,
  • galeti certificate ONU pentru manipularea substantelor periculoase,
  • containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor,
  • paleti din plastic,
  • carucioare pentru manipularea navetelor.

Principalele avantaje ale acestor solutii de ambalare distribuite si in Romania sunt : calitatea superioara, durabilitatea si sustenabilitatea. Achizitia si folosirea de astfel de produse imbunatateste eficienta si rentabilitatea lantului de aprovizionare, reduce costurile de transport, cantitatea de deseuri si ajuta la protejarea mediului. Pretul de achizitie este extrem de competitiv, cu un raport calitate-pret incontestabil. Faptul ca sunt facute din cele mai bune materiale, ca au o durata mare de viata si ca pot fi returnate pentru reciclare influenteaza foarte mult costurile logistice ale companiilor care decid sa foloseasca aceste cutii de plastic. Datorita tehnologiei avansate cu care sunt proiectate si datorita posibilitatii de personalizare in functie de tipul de produs ce va fi ambalat, de destinatia utilizarii lor, aceste cutiile de plastic se dovedesc extrem de utile si de eficiente pentru realizarea scopurilor pentru care au fost confectionate.

Miza companiei Schoeller Allibert este de a pastra clientii pe pozitii de top pe pietele in care activeaza. Colaborarea cu clientii este una bazata pe incredere si pe oferirea celor mai eficiente solutii pentru distributie, depozitare si prezentare. Inainte de toate, un client care este in situatia de a alege un furnizor pentru paleti din plastic trebuie sa se uite cu atentie la firmele deservite de acesta. Daca firmele deservite sunt clienti al caror brand este unul recunoscut la nivel international,  atunci oricine poate alege cu incredere sa fie deservit de respectiva firma. Pentru o companie producatoare de termoboxuri este important sa asigure clientului solutiile cele mai eficiente pentru activitatea acestuia. In momentul in care, pe langa gama standard, clientul solicita produse care sa ii satisfaca anumite cerinte, firma producatoare de paleti din plastic este necesar a aiba la indemana solutii care sa vina in intampinarea nevoilor clientului.

 

By bl291g