Ca brand, sunteti mai mult decat ceea ce inseamna produsele sau serviciile pe care le oferiti, sunteti inspiratie si o modalitate buna de a oferi ceva lumii, celor care sunt interesati de ceea ce comercializati. Asa se face ca, inclusiv modul in care comunici influenteaza perceptia publicului asupra brandului tau, motiv pentru care agentia de PR si Comunicare, Tudor Communication, va poate ajuta cu campanii de PR performante. Cu toate acestea, marketingul nu va poate rezolva toate nevoile de comunicare, de aceea, este necesar sa va ingrijiti inclusiv de acest aspect care, deseori, este ignorat sau neprioritar.

Pentru a ghida in mod eficient opinia publica, aveti nevoie de relatii publice cel putin la fel de eficiente. Prin urmare, datorita serviciilor de relatiilor publice de calitate pe care vi le poate oferi echipa noastra de specialisti, veti putea sa ii faceti pe oameni sa inteleaga ce presupune cu exactitate afacerea, dar si sa determinati alti oameni sa vorbeasca despre intr-un mod pozitiv, pentru a intari imaginea pe care a creat-o marketingul cu publicul- tinta. Asadar, vorbim despre posibilitatea de a oferi prijleuri inedite prin intermediul caruia va puteti construi un nume de rezonanta in domeniul de activitate in care activati.

De asemenea, echipa Tudor Communication va poate oferi campanii de PR performante pentru a stabili o mai buna legatura cu cei interesati de serviciile sau de produsele dumneavoastra. Practic, reusiti sa va tineti publicul tinta aproape, informandu-l si suscitandu-i interesul de fiecare data cand considerati ca este necesar. Una din regulile de aur ale PR-ului este sa aveti o comunicare frecventa si bazata pe respect cu publicul vostru.

La Tudor Communication, suntem de parere ca toti clientii nostri au o viziune de impartasit, iar specialistii nostri in relatii publice sunt aici pentru a va ajuta sa intelegeti mult mai bine ce inseamna o buna activitate de PR si cum sa va tineti aproape publicul-tinta. De asemenea, le permitem clientilor nostri sa iasa in evidenta in relatiile lor publice prin crearea de concepte de comunicare si folosind instrumente adecvate.

Scopul nostru este de a va dezvolta strategia de relatii publice, de a va sprijini in implementarea acesteia si a va oferi campanii de PR performante. In primul rand, efectuam un audit al canalelor de comunicare existente, analizam concurenta si adunam o multitudine de informatii detaliate despre industria in care va desfasurati activitatea. Aceasta analiza aprofundata ne permite apoi sa dezvoltam strategia de PR, sa alegem instrumentele de comunicare potrivite si sa cream continutul care urmeaza a fi distribuit catre cat mai multa lume.

Tudor Communication inseamna capacitatea de a va adresa unui numar cat mai mare de oameni cu un ton elegant, un ritm sustinut, oferind informatii cu adevarat importante pentru ei.

 

By cb2819