Recreaza ti modul cu care te desfasori in societate investind in minimalism uzual. Vizierele de protectie te pot ajuta in orice situatie, in afara casei tale sau la locul de munca, te protejeaza si iti asigura siguranta totala impotriva noului virus coronavirus. Alege varianta sigura pentru tine si pentru familia ta cu efeort minim financiar. O data implementata rutina folosirii vizierei, vei observa ca incet, incet vei reveni la libertatea cu care erai obisnuit.

Protejeaza-ti semenii si fii protejat.

O viziera poate fi o investie sigura pentru o perioada de timp mai indelugata. Aceste viziere de protectie pot fi curatate si dezinfectate de fiecare data dupa ce au fost purtate. Noi recomandam ca acestea sa fie dezinfectate la cca 2h distanta cu alcool sanitar de min 70% ori substante bazate pe alcool si produsele deja consacrate in igienizare.

 

Personalul tau – cele mai importante persoane

Ai grija de personalul tau ce ia contact zilnic cu mai multe persoane. Acesta trebuie sa aiba tot timpul grija sa poarte o masca (obligatariu) sau viziera de protectie (optional). Nu va spunem noi, insa puteti observa in toate articolele sau in relatarile de la televizor cum persoanele din institutiile spitalicesti poarta aceste viziere de protectie. Nu este un moft, este doar o moda trecatoare ce poate avea consecinte pozitive. Imprastierea virusului poarte fi usoara iar dvs. Puteti avea de suferit de pe urma acestei actiuni.

 

Clientii dvs foarte importanti pentru dvs.

Clientii dvs va sustin afacerea, asa ca va recomdam ca dvs sau personalul pe care il detineti sa aiba toate masurile disponibile pe piata – viziere de protectie, masti, geluri dezinfectante si chiar manusi. De ce? E simplu. Distanta intre client si personalul dvs este relativ mica in momentul in care, sa zicem, persoana in cauza plateste un produs – iar aceste atingeri pot avea repercusiuni destul de grave. Manusile de protectie sunt la fel de importante precum viziere de protectie sau mastile. Acestea pot aduce un aport de siguranta fata de cei ce manipuleaza banii.

 

Viziere de protectie si distantarea sociala

Nu exista un studiu cum ca purtand viziere de protectie ar putea sa va salveze de la distantarea sociala. Tot ce va putem spune e ca ar fi foarte bine ca o distanta tot timpul sa fie respectata pentru a va putea feri de infectarea cu noul virus SARS COV 2. Nu uitati, spalatul des pe maini, dezinfectarea mainilor si a vizierei de protectie, schimbarea cat mai des a mastii va poate feri de pontentialul infectarii cu noul tip de virus Coronavirus.

 

Viziere de protectie – de ajuns sa ne ferim de virus?

Raspunsul categoric este NU! Dorim sa va aducem la cunostiinta ca orice tip de viziere de protectie dvs ati purta, acestea nu va pot feri 100% de contactarea unui virus daca dvs nu respectati toate masurile impuse de medici, acestea fiind – pastrarea a minim 2 metrii intre noi si celalte persoane, spalarea cat mai des a mainilor, ferirea ochiilor, nasului si a gurii fata de atingerea cu mana si stat cat mai mult posibil acasa.

By revnco