Cadourile personalizate sunt in trend si torturile nu fac exceptie, oferind o suprafata generoasa pe care sa o poti personaliza. Se stie ca uneori aniversarile si ocaziile speciale ne prind atat de neinspirati incat putem cauta zile intregi un cadou potrivit, pe care sa nu reusim sa il identificam din multitudinea de optiuni. Cea mai simpla varianta de a oferi un cadou care chiar sa il bucure pe destinatar, este sa alegi un tort personalizat. Cu torturi personalizate Bucuresti chiar nu ai cum sa dai gres si nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai ales obiectul potrivit sau ca altcineva se poate sa se fi gandit deja la acelasi cadou cu tine. Iata 5 moduri in care poti personaliza un tort:

Torturi personalizate in forma de numar

Torturile personalizate in forma de numar sunt unele dintre cele mai moderne variante de cadou. Daca persoana care isi sarbatoreste ziua de nastere face sa zicem 20 de ani, poti comanda un tort personalizat in forma de 20 si vei impresiona prin creativitate. Chiar daca s-a mai gandit cineva la asta, tortul tau oricum va fi unic pentru ca sansele sa fie identic sunt aproape nule. Cand alegi tortul personalizat si discuti cu personalul din cofetarie vei stabili toate detaliile, de la arome si pana la decoratiuni.

Torturi personalizate cu imagini comestibile

Torturile si prajiturile cu imagini comestibile au aparut de ceva vreme si nu si-au pierdut deloc din popularitate. Ai nevoie doar de o imagine sugestiva – cu sarbatoritul singur, cu tine alaturi de sarbatorit, cu gasca voastra de prieteni sau cu un loc, obiect sau situatie care va aduc amintiri fericite. Aceasta poza trebuie sa fie la o rezolutie foarte buna astfel incat sa poata fi imprimata pe tort. Un astfel de mod de a personaliza torturile va fi de asemenea unic, pentru ca, in cazul in care alt invitat face tot un tort cu imagini comestibile, cu siguranta va alege alta imagine si va veti putea bucura impreuna de toate amintirile.

Torturi personalizate cu mesaj

Torturile personalizate cu mesaj sunt clasice. De obicei au diverse elemente decorative in partea de sus sau pe laterale, si undeva printre aceste decoratiuni se va gasi o bucata de martipan sau de ciocolata pe care sa scris mesajul pe care vrei sa il transmiti. Daca nu ai curajul sa iesi din tipare sau daca destinatarul cadoului este o persoana conservatoare, un astfel de tort te va ajuta sa obtii un cadou savuros si interesant in acelasi timp.

Torturi personalizate cu figurine

Torturile cu figurine au devenit acum adevarate opere de arta, pentru ca decoratiunile incep sa semene tot mai bine cu obiectul real pe care il imita. Poti alege sa personalizezi tortul cu mulaje care sa spuna ceva despre ocupatia destinatarului, despre pasiunile sale sau chiar despre anumite momente petrecute impreuna. O toca de avocat, un stetoscop pentru un medic sau un asistent, o casca de pompieri, o carte deschisa, doi copii jucand fotbal pe un teren in miniatura sau chiar o undita, toate sunt idei interesante de mulaje.

Torturi personalizate in forme speciale

Torturile personalizate in forme principale pun la incercare cunostintele si abilitatile tuturor cofetarilor. Ideile sunt similare cu cele de la punctul anterior, doar ca acum tortul se transforma in figurina. Ai vazut torturi in forma de aparat de fotografiat, de minge sau chiar de pantof cu toc? Sunt impresionante, nu?

By Minune