Motivul pentru care multe persoane asteapta ofertele de Black Friday sunt preturile incredibile, mai ales cand sunt aplicate la produse precum iPhone sau gadget-uri de lux. Campania Black Friday 2021 la Quickmobile ofera celor care doresc sa cumpere de acum cadouri de Craciun o sansa unica de a achizitiona produse de cea mai buna calitate, la preturi pe care in timpul anului nu le-ar gasi cu usurinta.

Cum pot clientii sa primeasca actualizari de la Quickmobile pentru Black Friday? Este simplu, se descarca aplicatia Quickmobile.ro de pe platformele cu aplicatii de telefoane, iar apoi se pot inregistracu un cont. Pentru a avea garantia ca comenzile sunt procesate rapid si transportul ramane gratuit, metoda de plata preferata este cea cu cardul.

iPhone 13 de Black Friday? Probabil ca este in wishlist-ul multor persoane, datorita faptului ca este cel mai avansat smartphone de pana acum.

In primul rand, este bine de precizat ca iPhone 13 sunt disponibile in patru versiuni: iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max si iPhone 13 Mini. Aceasta inseamna ca fiecare poate avea modelul care se potriveste cel mai bine nevoilor sale. Dar care sunt diferentele dintre aceste trei modele? Ei bine, cele patru telefoane nu sunt foarte diferite unul de celalalt, insa dimensiunile lor sunt diferite. Dupa cum puteti ghici si din numele lor, afisajul iPhone 13 mini este semnificativ mai mic decat celelalte modele oferite spre vanzare. In acelasi timp, iPhone 13 Pro Max este telefonul cu cel mai mare display.

Totusi, toate telefoanele din aceasta gama au un display cu Super Retina XDR Oled. Aceasta inseamna ca fiecare imagine este reprodusa cu o claritate optima si fiecare detaliu grafic este o minune de privit. Mai mult, aceste telefoane implementeaza un nou cip dezvoltat in intregime de Apple. Numele acestui cip este A15 Bionic si promite sa returneze performante puternice si eficiente, o noutate in comparatie cu iPhone 12.

Implementarea noului SoC ofera, de asemenea, noi beneficii utilizatorilor. Apple a lucrat in special pentru a imbunatati longevitatea si rezistenta bateriei. De fapt, acesta a fost mult timp un dezavantaj pentru telefoanele companiei americane. Cu toate acestea, cu aceasta noua gama, bateria a atins dimensiuni mai mari, datorita includerii cipului A15 Bionic mai mic si optimizat.

Telefoanele din seria 13 reusesc sa se conecteze si la linia 5G. Acesta este un mare plus pentru cei care doresc sa navigheze rapid pe internet. Acest factor a fost, de asemenea, imbunatatit si ajustat.

Care este sistemul de operare pentru noile iPhone-uri? Pe buna dreptate, fiind modele de ultima generatie, aceste telefoane au incorporat sistemul de operare numit iOS 15. Acest software reuseste sa fie mult mai rapid decat precedentele, facand imposibile experiente precum glitches-uri, bug-uri sau lag. Pe scurt, cei care reusesc sa obtina un nou iPhone se pot bucura sa incerce si iOS 15.

Ofertele de Black Friday Quickmobile iti dau toate motivele pentru a te inregistra si pentru a vana ofertele sezonului, chiar si la produsele Apple. De asemenea, cei care doresc sa incerce afilierea Quickmobile.ro pot beneficia de notificari in premiera, produse si gadget-uri unice sau castiguri pe care le pot colecta!

By bl291g