Care este cel mai asteptat moment al unei petreceri aniversare, in afara de cadouri? Sosirea tortului de ziua de nastere. Exista patiserii specializate exclusiv in realizarea de prajituri aniversare si decoratiuni cu pasta de zahar. Unele dintre aceste patiserii exclusiviste se gasesc si in Bucuresti, asa ca locuitorii norocosi pot sarbatori petreceri aniversare in Bucuresti stiind ca pot alege intotdeauna cel mai original si gustos tort pentru ei si pentru oaspeti. Inutil sa spun, totusi, exista prajituri de aniversare atemporale care sunt intotdeauna cele mai solicitate de adulti si copii. Vi se pun la dispozitie foarte multe torturi personalizate Bucuresti.

Clasamentul torturilor de ziua de nastere

Nu exista nicio limita pentru lacomie si daca doriti sa intocmiti un clasament al celor mai populare prajituri de ziua de nastere, fiecare ar putea sa-si faca propriul clasament pe baza amintirilor si gusturilor, totusi exista clasice atemporale:

  • Tort de crema clasic: uneori simplitatea castiga totul, un simplu tort cu doua (sau mai multe) straturi umplute cu smantana, ciocolata sau alta umplutura si acoperite cu multa crema proaspata. Pentru a dilua culoarea alba unica a cremei, va puteti rasfata cu decoratiunile (migdale zaharoase, pasta de zahar, ciocolata.);
  • Tort cu ciocolata: chintesenta lacomiei este ciocolata si propunerea unui tort declinat in intregime in ciocolata, de la tortul de cu blat clasic la umplutura pana la decoratiuni si acoperire ii face nu numai pe copii fericiti, ci si pe adulti;
  • Profiterol cu ​​crema de ciocolata sau de fistic: desi nu este o prajitura adevarata, lacomul „munte” de pufuleturi cu crema inmuiat intr-o baie de ciocolata topita este tot mai solicitat ca tort de ziua. Pentru umplutura pufuletilor de crema veti avea rasfatati de alegere de la frisca,Chantilly, ciocolata pana la fistic.
  • Charlotte: ani de zile a fost tortul aniversar prin excelenta, apoi a cazut in „dizgratie”, ramanand in acelasi timp unul dintre cele mai elegante si rafinate prajituri care se prezinta cu fructele sale delicate, crema Chantilly si pandispanul moale.
  • Millefeuille: placut pentru varietatea delicioasa de umplutura de la tot felul de creme, la ciocolata, la creme cu fructe. Altii pot consid era neplacuta fulgirea produselor de patiserie, dar o parte a distractiei consta in murdarirea cu zaharul pudra si topirea in gura a produselor de patiserie.
  • Tiramisu: deserturile cu lingura urca rapid in clasamentul celor mai populare prajituri aniversare pentru ca se pot servi in ​​portii, nu exista riscul sa se murdareasca si sunt foarte gustoase. Cel mai iubit desert cu lingura dintre toate este clasicul tiramisu cu cafea sau in variantele lui de fructe.
  • Cupcakes: respectand mereu logica portiilor deja definite, pentru a nu risca sa se faca felii neregulate si sa distribuie prost prajitura, poate nemultumind pe unii invitati, o idee care vine din SUA este prajitura cupcake: compozitii de deserturi in portii unice cu diferite arome cele mai disparate pe care trimisii pot trage.
  • Tarta: un alt clasic al tortului de ziua de nastere – despre care traditia il spune sa fie mai gustoasa daca este facuta acasa – rezista in ciuda trecerii timpului.

By Minune