De cand am inaugurat piscina vara aceasta, nu pot sa zic ca am simtit vreo restrictie de libertate, iar concediul a fost petrecut alaturi de familie si prieteni fara sa simtim nevoia sa mergem in statiune la mare. A avea propria piscina in curte are numai avantaje, deoarece este o investitie pe termen lung care asigura dsitractie in aproape orice anotimp, chiar si iarna daca ai posibilitatea sa o inchizi.

La piscine-concept.ro nu numai ca vei gasi orice forma de piscina, dar si foarte multe accesorii piscine supraterane.

In primul rand pentru cei care nu stiu ce este o piscina supraterana, aceasta este o alegere mai simpla fata cele cele ingropate. Piscinele supraterane sunt mai usor de montat, in comparatie cu cele ingropate. Din acest motiv, acestea reprezinta si o varianta mai rentabila, din punct de vedere financiar. In plus, acestea sunt disponibile intr-o gama variata de modele, forme si dimensiuni.

Piscinele supraterane pot fi confectionate din otel galvanizat, lemn sau fibra de sticla. Acestea sunt disponibile intr-o diversitate de forme: patrate, dreptunghiulare, rotunde, ovale. In plus, acestea pot fi personalizate, prin vopsirea in diverse nuante sau prin decorarea acestora cu aspecte rustice sau modele din lemn.

Avantajele piscinelor supraterane

Piscinele din aceasta categorie sunt cele mai populare in acest moment, datorita diversitatii de modele disponibile si a accesibilitatii acestora, in ceea ce priveste costurile aferente achizitiei si montajului.

In majoritatea cazurilor, nu este necesar ca aceste piscine sa fie montate de catre specialisti, motiv pentru care costurile aferente acestei etape sunt reduse din start.

In plus, costul de achizitie a acestor piscine este considerabil redus, comparativ cu cel aferent piscinelor ingropate, in special a celor din beton, cu finisaje complexe.

Mai mult decat atat, piscinele supraterane pot fi oricand mutate in orice alta locatie, din curtea casei tale.

In schimb, piscinele ingropate prezinta, de regula, o structura din otel galvanizat, cu invelis interior din vinil (liner PVC), mozaic sau gresie speciala. Acestea pot fi confectionate si cu structura din fibra de sticla, beton sau polipropilena. Cea mai complexa structura a acestor produse este cea realizata din beton, intrucat aceasta necesita utilizarea rasinilor epoxidice sau a mozaicului de sticla, in vederea finisarii.

Piscinele din aceasta categorie necesita montaj profesionist, realizat ca urmare a intocmirii unui proiect.

In plus, locul in care urmeaza sa fie instalata o piscina ingropata necesita pregatire in prealabil. Din acest motiv, in cazul acestor produse va fi necesar sa faceti o investitie financiara considerabila. De asemenea, trebuie sa luati in considerare si costurile suplimentare, necesare pentru reamenajarea zonei din vecinatatea piscinei, ca urmare a finalizarii lucrarilor de montaj.

Instalarea pardoselii pentru exterior, placarea perimetrului din jurul piscinei sau constructia unei terase destinate sezlongurilor reprezinta lucrari aditionale, care vor necesita o investitie suplimentara.

Realizarea unui proiect este esentiala, atunci cand decideti sa montati o piscina ingropata, in curtea casei voastre. Piscinele ingropate sunt avantajoase pe termen lung, intrucat prezinta cea mai mare durata de viata, sunt stabile si robuste.

In plus, daca optati pentru cele confectionate din beton, veti avea la dispozitie o diversitate de forme, modele si posibilitati in ceea ce priveste adancimea care poate fi realizata in cazul acestora. Singurul dezavantaj care ar putea fi considerat in cazul lor este investitia generoasa necesara, insa raportul pret-calitate este unul corect.

Printre multele accesorii pe care le putem gasi pe site-ul pisicine-concept.ro se numara scarile de piscina, fantana pentru flux de apa continuu, becuri led de diferite culori, sisteme de inot contracurent, elemente de curatare, etc.

Am ales sa cumparam piscina de la aceasta firma, deoarece piscine-concept.ro s-a ocupat de absolut tot ce a insemnat amenajarea locului.

Cel mai important lucru in amplasarea unui pisicine este nivelarea solului.

Solul care este inegal nu poate fi stabil odata ce se adauga apa. Se pregateste pamantul care va sta sub piscina supraterana. Este de preferat presararea unui strat de nisip de 8 cm. Daca utilizezi un strat de protectie, monteaza-l acum. Acest suport este un produs ce poate adauga ani de zile piscinei supraterane. Aceasta densitate inalta a tesaturii din lana actioneaza ca o bariera in calea ierbii, pietrelor si a altor buruieni invazive sau roci. Acest accesoriu important este rezistent la aproape orice obiect ascutit. Aceste garnituri au putere, dar adauga, de asemenea, un strat moale, ce va elimina formarea urmelor.

De asemenea, procesul care asambleaza calea pentru a sprijini peretii exteriori urmeaza directiile producatorului (asta in cazul in care instalezi de unul singur piscina supraterana). Sipcile pot fi instalate inainte de pasul urmator. Acestea protejeaza captuseala si simplifica instalarea ei. De asemenea, aceste sipci reduc coroziunea. Spre deosebire de nisip sau mizerie, sipcile nu pot fi spalate si nu mentin umiditate impotriva componentelor metalice. Sipcile sunt realizate din spuma cu densitate mare; acestea nu-si vor schimba forma sau adancitura si fac ca piscina sa se curete mai usor. Spuma de perete este un alt accesoriu care poate prelungi viata piscinei. Aceasta spuma va pastra caldura in piscina, in timp ce ofera o suprafata neteda pe perete pentru a proteja captuseala de deteriorari cauzate de perforari sau umiditate.

Magaiznul online piscine-concept.ro ofera o multime de produse utile din categoria “accesorii piscine supraterane”, la preturi fara concurenta. Concediul petrecut in propria casa se dovedeste a fi cel mai palcut, iar o pisicna poate sa devina cireasa de pe tort, deoarece veti beneficia oricand de posibilitatea de a inota si de petreceri memorabile in jurul acesteia!

 

 

By bl291g