In ultimii ani, a luat amploare si la noi un nou trend in ceea ce priveste shooting-urile foto: sedintele after wedding in care mirii pot face fotografii tematice, fie de tip trash the dress, fie opusul sau alt tip de sedinta foto care sa aminteasca de data anterioara, cand a avut loc evenimentul propriu zis. Aceste sedinte foto permit oamenilor sa isi puna propria imaginative mai mult la incercare si, de asemenea, ii lasa sa fie mai liberi, sa faca ce vor in fata aparatului foto pentru ca deja nu mai trebuie sa urmeze un set de reguli de etica. De cele mai multe ori, astfel de sedinte sunt mult mai apreciate si mai cautate de catre oameni, pentru ca sunt cele mai amuzante si usor de realizat, atat pentru ei cat si pentru fotograful care se ocupa de pozat. Este, probabil, cea mai cool sedinta foto prin prisma conceptului pe care il are.

Sedintele foto after wedding pot fi facute oriunde, alaturi de familie si prieteni sau, intr-un cadrul mai romantic, doar cu cei doi proaspat casatoriti. Peisajul poate si el radical schimbat, astfel aveti poosibilitatea sa optati pentru munte, mare, o campie, un hotel luxos dintr-o tara straina si asa mai departe. Posibilitatile sunt infinite si tocmai acest aspect face ca shooting-urile acestea sa fie din ce in ce mai solicitate. Motivul ca un after wedding shooting poate oferi cele mai amuzante fotografii de dupa nunta este primul criteriu pe care oamenii il iau in considerare, inainte sa apeleze la serviciile unui fotograf profesionist care sa le ofere un astfel de serviciu (pentru ca nu toti pun la dispozitie sedinte foto de acest fel).

Daca iti doresti o sedinta foto after wedding de exceptie, atunci opreste-te din cautari aici! Apeleaza cu incredere la serviciile oferite de Adrian Scintei pentru rezultate exceptionale. Adrian este fotograful pe care trebuie sa il ai alaturi, la cel mai mare eveniment din viata ta si nu numai. Si asta pentru ca sunt foarte multe lucruri care il recomanda pe acest om, extrem de pasionat de meseria de fotograf inca din anul 2012. De atunci si pana in prezent, nu doar ca si-a imbunatatit tehnica de lucru, dar a investit constant si in aparatura noua si moderna, astfel incat rezultatul final sa insemne mereu fotografii ‘’wow’’, care sa iti intreaca toate asteptarile. Pozele, de cele mai multe ori, pot spune mai multe decat ar putea cuvintele sa o faca, asa ca Adrian le lasa sa ‘’vorbeasca’’, cu fiecare eveniment la care participa.

Iata ce avantaje ai daca apelezi la serviciile lui Adrian Scintei (avantaje de care te poti bucura fara sa iti fie afectat bugetul personal):

  • Contract de prestari servicii transparent, in care vor fi trecute toate clauzele, clause care sunt intotdeauna stabilite intre voi (mirii) si el (fotograful). Multi considera acest lucru un fapt banal sau inutil, dar realitatea este ca este imperios necesar: contractul iti poate oferi siguranta ca vei avea parte de fotografiile mult dorite (lipsa contractului poate rezulta in disparitia fotografului dupa eveniment si ramai si fara fotografii si cu banii luati).
  • Adrian foloseste echipament modern, deci fotografiile sau filmuletele vor fi foarte clare, expresive si in culori vibrante, care sa incante privirea!
  • Ramai la final cu cel mai frumos si calitativ album foto, pe care il vei putea pastra ca amintire pentru tot restul vietii.

Pentru a incheia o colaborare cu Adrian, tot ce trebuie sa faci este sa ii accesezi ssite-ul pentru detaliile de contact. Inainte de a incheia un contract, trebuie musai sa vorbesti cu omul si fotograful pe care il doresti la marele tau eveniment. Iar in acest caz, intuitia te ajuta sa faci alegerea cea mai buna in ceea ce te priveste. Trebuie sa te simti confortabil in preajma celui care va fi alaturi de tine o zi intreaga si care te va privi din umbra, surprinzand tot ce trebuie surprins: traditii, dansuri, lacrimi de fericire, zambete si multe altele. Pasul numarul doi ar fi sa rezervi serviciile lui Adrian in data aleasa de tine, dar ai grija sa faci rezervarea cu cateva luni bune inainte de evenimentul propriu zis, altfel exista posibilitatea ca acesta sa nu fie disponibil.

Iti doresti un after wedding ca de reviste? Nu ezita sa apelezi la Adrian! Vrei o sedinta foto unica, inedita, cu personalitate? Tot Adrian este in masura sa iti ofere acest lucru. Vrei un album foto realizat profesionist, cu materiale calitative care sa reziste o viata intreaga? Evident, Adrian poate sa ofere si aceste servicii. Si lista de servicii pe care le poate oferi nu se opresc aici (viziteaza site-ul sau pentru a descoperi lissta completa, dar si portofoliul online pe care il poti ‘’rasfoi’’, ca sa iti faci o idee despre modul sau de lucru). Merita sa ‘’investighezi’’ terenul, pentru ca sigur vei gasi ceva care sa iti placa. Adrian Scintei este omul care poate lega rapid prietenii, deci sedintele foto alaturi de el vor fi o adevarata placere. Nici macar nu vei simti ca esti vizat de obiectivul aparatului foto, pentru ca atmosfera va fi una destinsa, aproape familiala.

Adrian Scintei este recomandarea multor tineri care si-au unit deja destinele, dar care au dorit sa memoreze si primele clipe de dupa marele eveniment, atunci cand raman in intimitatea familiei si doresc un album foto deosebit, in care sa fie surprinsi fie in cadre naturale, singuri sau cu familia, ori in momente de genul trash the dress, in care mireasa, ajutata de sot, isi va distruge rochia prin metode inedite.

By bl291g