Dacă mașina dumneavoastră are un sistem audio ,,Bluetooth ready”, adaptoarele Bluetooth vă vor oferi o nouă experiență în timpul condusului. Un astfel de adaptor vă ajută să puteți conecta, prin intermediul tehnologiei Bluetooth, telefonul la sistemul audio, să realizați apeluri telefonice în siguranță, prin intermediul funcției handsfree, astfel încât să puteți conduce în siguranță, cu ambele mâini pe volan, să ascultați muzica din memoria telefonului sau de pe Youtube, folosind sistemul audio al mașinii.

Dotate cu microfoane, de mici dimensiuni, ușor de folosit și de ales, datorită specificațiilor, aceste adaptoare Bluetooth leagă diverse device-uri unele de altele, astfel încât prin intermediul tehnologiei Bluetooth să puteți conecta telefonul sau tableta la sistemul audio al mașinii. Convorbirile în trafic nu vor mai fi un pericol, deoarece nu veți mai avea nevoie de căști și nici să țineți telefonul în mâini, când punerea lui pe bord nu vă ajută să realizați apeluri clare, nu veți mai fi constrânși să ascultați doar muzica de la radio, ci pe cea din memoria telefonului sau de pe Youtube.

Receptorul bluetooth al adaptorului permite ca transmițătorul să se conecteze la telefonul dumneavoastră (pe care, în prealabil, activați Bluetooth). Astfel, încât, atât telefonul, cât și tableta, devin extensii ale sistemului audio și pot fi folosite cu ușurință. Pentru cazul în care faceți dese deplasări, timp în care vorbiți la telefon, adaptorul Bluetooth vă va permite să purtați discuții în siguranță, să fiți atent la condus, fără a vă încurca inutil cu căști sau, și mai rău și ilegal, pe deasupra, cu ținerea telefonului în mână.

Ideale pentru a inter-conecta dispozitivele multimedia pe care le dețineți, adaptoarele Bluetooth permit conectarea a două dispozitive simultan, de exemplu, dinspre televizor spre două perechi de căști Bluetooth, ceea ce vă permite să vă bucurați pe deplin de calitatea muzicii HD. Prețurile mici, mărimea redusă a acestora, ușurința de a fi folosite, le transformă în accesorii binevenite atunci când dețineți sisteme audio fără tehnologia Bluetooth încorporată. Pentru a nu schimba în întregime sistemul audio, fie că e vorba de boxele calculatorului, de exemplu, de sistemul audio al mașinii, al televizorului, un adaptor Bluetooth este ruta cea mai simplă și cea mai ieftină pentru rezolvarea acestei probleme.

Veți putea asculta în mașina dumneavoastră ce muzică doriți, fără a vă rezuma doar la posturile de radio, iar prezența microfonului este ideală pentru desfășurarea apelurilor telefonice în timpul condusului. Profitând de latura practică a acestora, vă asigurați, pe de o parte, plăcerea de a asculta muzica dorită, dar și de a fi în siguranță. Vorbitul la telefon în timpul condusului creează zilnic probleme multor șoferi. Cu un adaptor Bluetooth această problemă dispare. Funcția handsfree vă permite să vă concentrați la condus și să vorbiți liber și în siguranță. Pentru a evita investiții suplimentare asupra sistemului audio, alegeți adaptorul Bluetooth potrivit și folosiți-vă de telefonul propriu sau de tabletă, economisind astfel o importantă sumă de bani.

Dați un upgrade sistemului audio al mașinii dumneavoastră, alegeți muzica preferată, din memoria telefonului sau de pe Youtube, și relaxați-vă cum se cuvine la volan (mai ales dacă, adeseori, traficul aglomerat vă strică buna dispoziție)!

 

 

By bl291g