Dupa ce moartea a lovit violent si dureros, trebuie actionat rapid ca trupul lipsit de viata sa fie asezat in cavou sau in mormant, departe de ochii tuturor cunoscutilor, fiindca acolo trebuie sa se prefaca el in iarba, in flori si copaci falnici.

Trei zile si trei nopti apartinatorii nu au odihna si sunt coplesiti de ingrijorare ca nu vor putea sa organizeze inmormantarea decenta.

Trupul lipsit de viata necesita ingrijiri speciale si rapide, groapa trebuie sapata, actele necesare adunate in dosar, pachetelele cu alimente pregatite si toate produsele fara de care inmormantarea este de neconceput cumparate si scoase la momentul potrivit.

Exista o firma de servicii funerare Bucuresti care prin modul in care se implica alaturi de familia indurerata reuseste sa anestezieze durerea celor care au pierdut pentru totdeauna un suflet drag.

Profesionistii de la firma de pompe funebre parcurg prin munca toate etapele organizarii unei inmormantari, incepand cu preluarea decedatului, pregatirea trupului neinsufletit si constatarea decesului, pana la amenajarea mormantului, asigurarea transportului funerar si organizarea parastasului.

Oriunde ar fi survenit decesul: acasa sau la spital, indiferent de ora si de data, apartinatorul poate suna cu incredere la Agentia de pompe funebre Paul din Bucuresti.

I se va raspunde, oricat de tarziu ar fi, fiindca aceasta firma are program non-stop, iar in momentele de sfasiere sufleteasca, apartinatorul va primi si consultanta de care are nevoie.

Un pachet de servicii funerare inseamna pe de o parte asumarea intregii responsabilitati de catre specialistii de la firma de pompe funebre si pe de alta parte posibilitatea personalizarii dorintelor familiei indurerate.

In perioada de doliu, apartinatorul trebuie sa fie protejat, nu suprasolicitat ca in acest mod sa isi revina din soc.

Agentia Funerara Paul se recomanda prin:

-cele doua decenii de activitate neintrerupta pe piata serviciilor funerare din Romania;

-miile de inmormantari organizate perfect, de care solicitantii serviciilor au fost pe deplin multumiti;

-capacitatea de a se ocupa de tot ceea ce inseamna organizarea unei inmormantari. Sunt firme care nu se implica in saparea groapei si amenajarea locului de veci sau in intocmirea certificatului de deces. Agentia Funerara Paul a inteles ca este esential ca familia sa nu aiba nicio grija si sa i se ofere timpul necesar pentru a-l petrece cu cel drag.

Toate produsele: prosoape, batiste, lumanari si banuti, candelele si doliul de pus in piept sunt oferite familiei sa fie folosite la momentul potrivit.

Familia nu trebuie sa caute persoane dispuse sa ia de sicriu si sa il manipuleze sau sa aseze decedatul in sicriu, fiindca toate aceste operatiuni sunt incluse in pachetele complete de servicii.

Sicriele complet echipate pot fi alese chiar si in cazul pachetului ce urmeaza sa fie decontat din ajutorul de inmormantare primit de la Casa de Pensii.

In acest pachet sunt disponibile sicrie din lemn de brad, dar si din lemn de fag.

Serviciile funerare gratis, decontate cu cuponul de pensie vin in sprijinul apartinatorilor in varsta sau care nu dispun de banii necesari inmormantarii.

Dar apartinatorii au sansa de a solicita anumite servicii partiale de care au nevoie. In afara  pachetelor de servicii funerare gratuite se pot solicita repatrieri, organizari de parastase, transport funerar, coroane si jerbe din flori naturale proaspete, lucrate responsabil pe burete umed, produsele necesare pentru preot, pachetele cu mancare proaspata si buna.

 

 

By bl291g