În instituțiile medicale moderne, se acordă atenție nu numai diagnosticului, echipamentelor medicale, medicamentelor, ci și aspectului personalului. Un medic sau o asistentă nu ar trebui să arate ca un cadru medical din trecut, într-un halat și o bonetă ridicolă pe cap.

De aceea, Doctor în Uniforma s-a gândit la toate aceste aspecte și a decis să ofere uniforme și echipamente medicale pentru personalul din spitale, clinici, cabinete medicale, săli de operație, cabinete de cosmetică și masaj. Medicii, asistentele, infirmierele și în general tot personalul medical, trebuie să poarte bonete medicale. Un astfel de accesoriu pentru personalul din instituțiile menționate, nu este doar un obiect oarecare, ci oferă siguranță și protecție pacientului în timpul operațiilor, procedurilor medicale sau tehnicilor cosmetologice.

Cât de importantă este boneta medicală?

O șuviță de păr sau chiar un fir de păr care a scăpat de sub boneta ta asupra unui pacient care frecventează o clinică, este o ușoară încălcare a standardelor sanitare și de igienă. Și același lucru se poate întâmpla în timpul unei operații chirurgicale. Consecințele unei astfel de neglijențe sunt de neiertat.

Prin urmare, este important nu atât modul în care arată modelele de bonete medicale din punct de vedere estetic, ci și forma și mărimea. O bonetă care alunecă constant peste ochi este, de asemenea, o piedică semnificativă pentru orice manipulare medicală sau cosmetologică. Toate acestea sunt caracteristicile practice ale bonetelor, însă importantă este și estetica acestora.

Uniforma medicală care include și boneta medicală, îți poate îmbunătăți stima de sine, iar aspectul tău atractiv promovează un contact mai bun cu pacienții.

Cum ar trebui să arate bonetele medicale?

Boneta înaltă, pe care o vezi adesea la lucrătorii din farmacii, clinici, saloane de cosmetică nu sunt create doar într-o singură culoare. Modelele interesante de bonete medicale pot fi găsite în colecțiile magazinului online Doctor în Uniformă. Există bonete medicale confortabile care urmează îndeaproape forma capului.

Aceste tipuri de accesorii pentru capul personalului din sfera medicinii, de tip bandana, sunt ușor de ajustat pentru orice dimensiune a capului și sunt destul de confortabil de purtat, mai ales dacă ești un cadru medical feminin. Bonetele medicale nu mai sunt doar albe, ci în culori strălucitoare, care se asortează echipamentului medical sau halatului. Cu mai multe exemplare, te poți asorta diferitelor culori ale halatelor medicale. În magazinul online de specialitate vei găsi o varietate de culori uni sau imprimate.

Bonete medicale – Cerințe tehnice

Pe lângă faptul că bonetele trebuie să fie elegante și atractive, există anumite cerințe tehnice. Toate uniformele pentru lucrătorii medicali, și aici poți include și bonetele, sunt din țesătură densă, dar respirabilă. Își păstrează bine forma, nu se încrețesc, nu creează disconfort atunci când lucrezi, iar capul nu transpiră, ceea ce este foarte important pentru tine. Țesătura nu se strânge la spălat, ceea ce înseamnă că după spălarea bonetei, aceasta nu va fi cu două dimensiuni mai mică față de dimensiunea inițială.

Metoda specială de colorare permanentă este o garanție a faptului că imprimeurile colorate de pe bonetele cadrelor medicale nu se transformă în pete fără forme după contactul cu apa. Și cel mai important, toate țesăturile mixte care sunt utilizate la fabricarea uniformelor medicale, oferă siguranță, deoarece nu provoacă reacții alergice pielii.

By dca