Colantarile auto au devenit din ce in ce mai populare si la noi in tara, in special in ultimii ani. Tot mai mai multi pasionati de autoturisme alegan aceasta variata in detrimentul revopsirii, tocmai datorita avantajelor multiple pe care le ofera un astfel de procedeu.

In mod normal, daca vreti sa aveti o masina unica din punctul de vedere al aspectului, modificarile trebuie facute bineinteles la exterior, iar schimbarea culorii este esentiala si prima pe care trebuie sa o luati in calcul. In prezent serviciile de colantari auto au devenit alegerea cea mai frecventa, deoarece prezinta o multime de avantaje.

Inainte de a va avanta in a schimba culoarea masinii, trebuie sa va documentati atat in ceea ce priveste aplicarea autocolantului, cat si in ceea ce priveste revopsirea totala, astfel incat sa puteti fi siguri care dintre variate este cea mai potrivita pentru nevoile pe care le aveti. Varianta oarecum mai simpla pe termen lung, este cea a revopsirii, deoarece are o durata de viata mult mai mare, insa cam atat.

Deci, sa cunoasteti beneficiile pe care pe care le ofera procedura de aplicare a autocolantului pe masini, este esentiala. Astfel, iata care sunt cele mai importante avantaje ale aplicarii autocolantului.

Executie rapida

In comparatie cu procesul de vopsire, unde trebuie “dezmembrata” o buna parte a masinii, iar tabla trebuie pregatita ca atare, plus posibilitatea de a exista componente ruginite, iar timpul estimat poate trece lejer de o saptamana, in cazul aplicarii aplicarii autocolantului, daca vopseaua autoturismului este in stare buna, fara rugina ori zone indoite/infundate, in cel mult o zi, pentru o masina normala de strada, autocolantul va fi aplicat.

Costuri mult mai mici

Acesta este probabil cel mai important avantaj pentru care oamenii au inceput sa considere aplicarea autocolantului pe masinile lor, o solutie mult mai buna. Chiar si intr-un atelier autorizat si profesionist, aplicarea autocolantului poate sa coste chiar si de 3 ori mai putin, decat o revopsire integrala. De asemenea, pretul poate varia in functie de calitatea materialului, in functie de tipul culorii, mate sau lucioase/metalizate, cameleon si asa mai departe, aspect care este stabilit in functie de fiecare firma in parte care se ocupa cu astfel de servicii.

Protejeaza vopseaua originala a masinii

Automat, in momentul in care folia autocolanta va fi aplicata, vopseaua va fi protejata impotriva zgarieturilor de suprafata, cat si impotriva ruginii sau a exfolierii lacului. Acest lucru este valabil deoarece factori externi precum umezeala sau soarele nu vor mai actiona asupra vopselei. In plus, in momentul in care va hotarati de exemplu sa vindeti masina acesta isi va pastra valoarea mult mai bine, ori daca doriti sa schimbati culoarea, puteti da autocolantul se va da jos foarte usor. Este de mentionat faptul ca, autocolantul trebuie dat jos intr-un atelier specializat care dispune de aparatura necesara, astfel incat lipiciul sa nu ramana pe caroserie, fiind extrem de greu da eliminat ulterior.

Posibilitati variate in functie de culori sau model

Practic aveti posibilitatea a colanta un autoturism in orice nuanta doriti, fapt care este extrem de important deoarece gusturile intotdeauna vor fi diferite. Fie ca sunteti in cautarea unui autocolant alb sau negru ori de diferite culori, texturi diferite, colant mat sau lucios si asa mai departe, inclusiv cromat, cu siguranta atelierul la care urmeaza sa va duceti masina, va avea exact ceea ce aveti nevoie.

Autocolantul poate sa fie personalizat

In cazul in care este vorba despre autovehiculele ce apartin flotei unei firme sau companii, autocolantul poate fi folosit ca instrument de marketing. Acesta este un beneficiu extrem de important pentru orice fel de intreprindere. Fie ca este vorba despre inscriptionarea cu numele afacerii, date de contact, sloganuri, logo-uri sau diverse imagini sugestive, posibilitatile sunt nenumarate si cu siguranta trebuie sa luati in calcul aplicarea autocolantului pentru masinile de firma. Dupa cum bine ati observat, acest lucru este mult mai ieftin decat daca veti plati un serviciu specializat de vopsire.

In cazul in care sunteti si dumneavoastra in cautarea celor mai bune si avantajoase servicii de colantari auto, accesand Carbonsystems.ro poate reprezenta raspunsul mult cautat.

Aceasta echipa are o experinta vasta in aplicarea autocolantului auto, atat in materie de servicii colantari clasice, cat si colantari taxi, caz in care tarifele sunt mai mult decat avantajoase. Autocolatul utilizat de catre cei de la Carbonsystems.ro, este Oracal sau 3M din seria 651 sau 970. Adica este vorba despre produse extrem de bune calitativ dar care au un pret foarte avantajos in comparatie cu multe alte produse similare de pe piata. De asemenea se acorda garantie de 12 luni pentru lucrare si o garantie de pana la 5 ani pentru autocolant in sine.

Principalele tipuri de servicii oferite de catre echipa Carbonsystems.ro, se impart in urmatoarele

  • Folie auto: Scotchgard 3M, Folie transparenta, Folie mata, Folie lucioasa, Imitatie carbon
  • Colantare Taxi
  • Piese Carbon
  • Inscriptionari Auto
  • publicitara / Camuflaj

Poate nu va doriti schimbarea look-ului masinii personale, ci aveti nevoie de servicii de colantari auto pentru a colanta autoturismele firmei. Ei bine, cei de la Carbonsystems.ro dispun si de cele mai avantajoase astfel de servicii, ideale in procesul de marketing al oricarei firme sau companii.

Toate acestea va asteapta la numai un click distanta, astfel ca sunteti invitati si incurajati sa accesati Carbonsystems.ro unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile, atat in ceea ce priveste produsele folosite, cat si serviciile realizate pentru ca autoturismele sa poata iesi din atelier cu un look total nou si care sa intoarca toate privirile indiferent de marca si model.

By bl291g