Din 1996, cabine-containere.ro își dedică priceperea fabricării soluțiilor de locuit ori pentru desfășurarea diverselor activități. Deschizându-și, în anul 2000, încă o unitate de producție, reușește an de an să îndeplinească standardele cabinelor și containerelor dedicate diverselor scopuri, ajutându-și clienții să-și pună în aplicare ideile, să poată avea la dispoziție, în timp scurt, putând fi imediat folosit, un spațiu încăpător cât necesitățile o cer, economic, sigur și fabricat să reziste în condiții dintre cele mai neprielnice.

Cel mai important aspect atunci când vine vorba despre cabine și containere este că, datorită materialelor din care sunt realizate, au o rezistență mare, pot fi transportate și montate cu ușurință, posibilitatea de a fi utilizate de îndată fiind un sprijin pentru persoanele care au nevoie de un spațiu închis pentru diverse necesități administrative. De la cabine acces personal, de pază, WC-duș, stație GPL, pentru cântar, pentru asigurări, pentru unități militare, până la containere pentru locuit, de tip birou, pentru depozitare, WC-duș, pentru șantier, dormitor, bucătărie, spălătorie, vestiar, de tip casă, ansamblurile de containere, oferta este întotdeauna adaptată nevoilor pieței. De exemplu, există containere special create pentru spațiile de vânzare, pentru restaurantele de tip fast-food, pentru parcările auto, pentru patiserii, florării sau de tip bar.

Cum piața afacerilor de tip start-up a luat amploare în ultima vreme,  containerele și-au dovedit utilitatea în domenii dintre cele mai diverse, reușind să sprijine afaceri care altfel s-ar fi izbit de eforturi financiare prea mari pentru o construcție tradițională care să reprezinte locul fizic pentru desfășurarea activității. Și pentru că întotdeauna ideea este mai valoroasă decât spațiul fizic, containerul poate reprezenta pentru un restaurant de tip fast-food, o investiție potrivită și profitabilă, mai ales pe termen lung, grație duratei de viață a acestuia.

De exemplu, cabinele special create pentru pază sunt produse din panouri de 50 mm grosime, deja izolate care le oferă persoanele care au în grijă diverse obiective (fie ele turistice ori făcând parte din administrația publică) un spațiu în care să fie adăpostite de frig sau zăpușeală, de umezeală, putându-se bucura și de confort. Tâmplăria PVC cuprinde: geam din termopan care asigură o vizibilitate cuprinsă între 270 și 360°, ușă PVC cu închidere multipunct și garnitură care o împrejmuiește, având la rândul ei un geam termopan LowE, poliță PVC, instalație electrică interioară și exterioară. Podeaua este realizată din placă fibrociment, prevăzută cu un linoleum rezistent în fața utilizării intense.

Precum fiecare cabină sau container care ajunge la client și aceasta cuprinde lambriu PVC-plafon, OSB special pentru podea, pereți din carton presat, din lemn sau plastic, ceea ce conduce către sporirea rezistenței în caz de incendiu. Cu dimensiuni plecând de la 1350X1350X2400 mm, pot fi adaptate, atât din punct de vedere al mărimii, cât și al dotărilor, în funcție de ceea ce dumneavoastră aveți nevoie, pentru ca, în cel mai scurt timp, să le puteți folosi. În ceea ce privește personalizarea, nu există nicio limită, plecând de la culoare la ceea ce cuprinde, putându-se îndeplini cerințele clienților care au nevoie de anumite facilități.

Avantajul de netăgăduit al cabinelor și containerelor este că se pretează unor serii nenumărate de scopuri și activități, că sunt versatile și pot să înlesnească activități diverse și de importanță pentru instituții. De exemplu, cum este activitatea de pază, din școli, grădinițe, unități militare sau medicale, instituții publice, spațiul oferit de o cabină este suficient și confortabil pentru paznic, punându-l și la adăpost în fața atâtor riscuri existente. Spre deosebire de clădirile clasice, sunt mult mai ieftine și mai rezistente, moderne, compacte, răspunzând criteriilor designului minimalist.

În afara proiectelor standard, la cabine-containere.ro veți găsi întotdeauna o echipă bine închegată, formată din arhitecți și ingineri care se ocupă neîncetat cu proiectarea, dezvoltarea, inovarea acestor spații, ținându-se cont de o sumedenie de factori care pot dăuna, cum ar fi condițiile climaterice, cu o grijă aparte pentru cantitatea de zăpadă, pentru condițiile de vânt, prezența umidității.

Rezistente și la cutremure, cabinele și containerele sunt o soluție adecvată și pentru mediile în care avem fenomene meteorologice severe ori pentru locurile în care apa și, implicit, umiditatea, sunt ridicate, cum ar fi litoralul. Indiferent de zona unde activați transportul unei cabine ori al unei container se poate face cu camionul, TIR-ul, vapor, containere de marfă, tren sau aeronavă cargo. Prin intermediul asistenței non-stop, puteți oricând să fiți lămuriți asupra neclarităților ori curiozității, să aflați în ce constă o investiție pentru necesitățile avute și să primiți ajutorul de care aveți nevoie.

Deși privite cu scepticism la început, cabinele și containerele sunt din ce în ce mai folosite, pentru că înlocuiesc cu brio clădirile tradiționale și, pentru anumite puncte de lucru, sunt mult mai avantajoase decât acestea. De exemplu, pentru deschiderea unui mic magazin, a unui bar, a unui spațiu modern și elegant pentru vânzarea cafelei, containerul poate fi personalizat astfel încât să devină și un însemn al afacerii dumneavoastră. Investiția va fi mică, din punct de vedere financiar, și vă va însoți la drum lung, fără să vă dezamăgească.

Prin intermediul gradului de modularitate, construcția pe care o alegeți poate fi extinsă, iar în momentul achiziției veți avea oricum un spațiu generos pe care îl puteți folosi de îndată. Materialele ecologice și planurile bine stabilite de ingineri și arhitecți conduc la cabine și containere durabile, a cărora viață îndelungată îi ajută pe clienți să-și acopere investiția inițială foarte rapid, printr-o serie de beneficii meritorii. Indiferent că sunt construite pentru locuit sau pentru activități administrative, cabinele și containerele sunt pasul de mâine, propunând idei ingenioase de a avea la dispoziție un spațiu sigur și economic, modern și atrăgător!

 

 

 

By bl291g