Computerul a adus mult bine in viata omului. Prin intermediul lui, accesul la informatie se produce instantaneu. Nu trebuie sa faci un drum pana la institutia de care ai nevoie sa depui un dosar numai sa stii ce documente sunt necesare, apoi alt drum pentru depunere si al treilea sa primesti raspunsul.

Computerul te ajuta sa economisesti timp si sa nu mai iesi in oras de cate ori se iveste o problema. Tot prin intermediul lui poti comanda cartus toner compatibil pentru o imprimare de calitate premium la un pret rezonabil.
In sfarsit, acelasi dispozitiv conectat la o imprimanta ne ajuta sa tiparim documentele de care aven nevoie repede si bine.
Dorim 10 copii ale aceluiasi document? In cateva minute le avem, tiparite perfect, elegante, fara pete sau stersaturi.
Spuneam ca un Cartus toner Adatto compatibil cu HP CF542X Yellow 2500 pagini ne permite sa imprimam un volum mare de documente la o calitate superioara si la un pret imbatabil.
Sa facem un calcul, sa ne convingem! Cartusul respectiv costa 96, 90 de lei cu TVA, fiind la reducere. Cu ajutorul lui se pot imprima 2500 de pagini. Impartind suma la numarul de pagini, obtinem un cost de 0, 03876 de lei si in mod sigur mai ieftin decat atat nu veti gasi nicaieri.

La cel mai mic cost se adauga urmatoarele beneficii:

1.Poti printa la orice ora ai nevoie. De multe ori ai nevoie de documentul respectiv la ora 6, fiindca la ora 8 trebuie sa il depui la o anumita institutie. Este posibil ca la centrele de printare sa deschida la orele 9, 10 si atunci depunerea documentelor se amana, fiindca trebuie sa ajungi si la serviciu.

2.Nu exista riscul sa uiti un document important la centrul de printare si in acest mod sa il pierzi si sa faci multe drumuri sa il scoti din nou. Din pacate, mi s-a intamplat acest lucru.
Mi-a trebuit copia de pe certificatul de nastere al fetitei pentru alocatie si cand am ajuns acasa, am constatat ca lasasesm documentul in original la centrul respectiv. M-am intors si am intrebat de el, dar nu era acolo. Sunt sigura ca pe drum nu l-am pierdut, iar cel care l-a gasit pe vreo masa in cladirea respectiva, l-a pus la gunoi, fara sa se gandeasca la alergatura mea pentru a obtine altul.
Cand printezi la domiciliu sau faci copii, ai tot timpul din lume. Nu intri in panica, nu te grabesti, nu sunt alti oameni in spatele tau, sa te precipiti si sa uiti acte importante pe care nu le mai gasesti.

3.De acasa, pot imprima direct din computer, in timp ce la centrul de printare ma duc cu un stick. Mi s-a intamplat sa am nevoie ieri de niste fise de lucru pentru o inspectie si computerul de la centrul de printare sa nu poata sa deschida stick-ul respectiv.
Astfel de situatii limita nu intra in discutie, in cazul printarii la domiciliu.

4.De acasa poti printa documente interesante direct de la sursa lor, adica de pe internet. In acest mod, munca se reduce semnificativ si se castiga timp. De exemplu, gasesti o reteta a unei prajituri pe care iti doresti sa o faci. Fara imprimanta, ar fi trebuit sa o copiezi pe un caiet sau sa faci un document pe care sa il transferi pe stick, sa mergi la centru si peste 2-3 ore puteai incepe sa faci prajitura respectiva. Femeia moderna insa se lupta cu penuria de timp.
Ea este exigenta si interpreteaza la fel de bine o multime de roluri sociale, de aceea nu isi permite sa piarda timpul inutil.
Fiind in acelasi timp si angajata, si mama, si etalon al frumusetii si gospodina se intelege ca timpul inseamna aur pentru ea.

5.Nu trebuie sa te ingrijorezi ce vei face cu cartusele vechi si folosite, fiindca vanzatorul are bunul obicei sa le ridice de la clientii sai in anumite conditii. Totul este sa verifici care sunt conditiile.

6.In Bucuresti, livrarile se fac in 24 de ore si sunt gratuite la comenzi de peste 150 de lei. In provincie, livrarea este gratuita, daca faci cumparaturi de peste 250 de lei si crede-ma, ai ce cumpara din acest magazin!
In afara cartuselor, gasesti aici cele mai bune produse de birotica si papetarie, periferice si accesorii IT. Si marfurile de la aceste categorii au preturi accesibile, calitatea lor fiind garantata. Gandeste-te cat de avantajos este ca in acelasi timp cu cartusul sa primesti si hartia de calitate folosita la imprimanta sau pentru copiator!

Topul de 500 de coli costa aproape 20 de lei si capacitatea cartusului este de 2500 de pagini, prin urmare nu este deloc o exagerare sa comanzi 5 topuri de hartie, cartusul respectiv, la care sa mai adaugi instrumente de scris, fiindca tot ai nevoie de ele, chiar daca esti un fan al computerului.
De agende, de carnetele de notite avem toti nevoie, la fel de mult, cum avem nevoie de instrumente ce permit o buna arhivare a documentelor.
In concluzie, computerul are nevoie de auxiliare pentru a fi folosit la potential maxim si aduce usurarea muncii omului si economie de timp.
Este pacat sa ai un computer performant, dar sa iti lipseasca imprimanta, copiatorul sau mutifunctionala, fiindca tiparind la domiciliu documentele de care ai nevoie, eviti riscul imbolnavirii si nu mai astepti sa termine de imprimat cel din fata ta.

Cu un cartus original care poate imprima perfect 2500 de pagini iti permiti sa scoti la imprimanta orice document doresti, la ce ora vrei.

By bl291g