Mediatizarea acupuncturii este un demers corect, avandu-se in vedere beneficiile pe care acest tratament le are asupra organismului. Mediatizarea acupuncturii este o pledoarie pentru sanatate, fiindca multi oameni nu stiu urmatoarele despre aceasta terapie:
1.Acupunctura nu este dureroasa si nu are efecte nocive, ea fiind o tehnica straveche de beneficiile careia in trecut se bucurau numai oamenii foarte bogati. In prezent, suntem norocosi ca avem acces la acest tratament si ca sedintele de acupunctura nu mai sunt scumpe si exclusiviste ca in trecut.

2.Acupunctura eficientizeaza fluxul energetic in cele 12 meridiane pereche si cele 2 meridiane individuale ale corpului omenesc. O disfunctie energetica a unui meridian afecteaza organul care este legat de acesta.

3.Cea mai eficienta cura de slabire este un pachet de cel putin 10 sedinte de acupunctura, fiindca se actioneaza direct asupra centrilor foamei si scade pofta de mancare. Persoana supraponderala va constata ca nu mai are pofta de mancare si ca nu mai poate manca atat de mult ca inainte. Vointa dubleaza efectul acupuncturii. In opinia mea, aceasta informatie trebuie intens mediatizata, fiindca in incercarea lor disperata de a slabi, oamenii fac alegeri gresite si se imbolnavesc grav. Nu comandati prafuri de pe internet, nu recurgeti la operatii chirurgicale, din moment ce prin acupunctura slabiti garantat si sanatos! Tratamentul nu este dureros, iar acele sunt sterilizate dupa orice utilizare. Riscurile sunt zero, fiindca pacientii nu asteapta pe hol, ci sunt programati, iar programarile se respecta cu maxima punctualitate.

4.Cu cat se fac mai multe sedinte de acupunctura, cu atat sansele de vindecare cresc, iar costurile tratamentului scad. In mod obisnuit, o sedinta de acupunctura care presupune cunoastere, precizie si indemanare costa 70 de lei, in timp ce pachetul de 10 sedinte costa 600 de lei.

5.Afectiunile respiratorii se pot trata prin intermediul acupuncturii. Pe lista disfunctiilor respiratorii invinse de acupunctura sunt: astmul, racelile, gripa, alergiile si sinuzita. Daca esti din Bucuresti, gandeste-te ca faci cateva minute pana la cabinet sau poti ajunge pe jos, daca locuiesti in sectorul 2, aproape de strada Pache Popescu.

6.Reumatismul, durerile musculare, durerile de piept, menstruale si de burta se amelioreaza in urma unor sedinte de acupunctura si pot disparea in urma unui tratament indelungat.
Prin energia care se redirectioneaza catre organul afectat acupunctura inlocuieste cu succes analgezicele.

7.Migrenele si insomniile dispar dupa 3-4 sedinte de acupunctura facute in cel mai bun cabinet de profil din tara, in Cabinetul de Acupunctura din Bucuresti. Este un avantaj greu de descris in cuvinte sa rezolvi probleme grave ale organismului cat mai natural cu putinta, fara interventii chirurgicale sau tratamente cu substante chimice.

8.Tensiunea oscilanta, hipertensiunea arteriala, palpitatiile si circulatia defectuoasa se regleaza prin acupunctura.

9.Acupunctura este benefica si pentru psihicul uman, inlaturand traumele, timiditatea excesiva, atacurile de panica si debutul depresiei.

10. Persoanele care isi doresc din suflet copii, sa mearga la acest Cabinet de Acupunctura inainte de a incepe anevoioasa procedura de inseminare in vitro, fiindca aici se combat cu succes inertilitatea, tulburarile menstruale si impotenta. Dorinta de a fi parinte trebuie sa fie mai puternica decat puterea de a recunoaste problemele din cuplu. Personalul acestui cabinet este de o discretie maxima si o empatie inegalabila.

11. Ca acupunctura sa isi atinga scopul, inainte de inceperea sedintelor se face un control medical riguros, iar medicul ii face pacientului si alte recomandari care sa eficientizeze tratamentul respectiv.

Reprezentantii acestui cabinet si practicantii acupuncturii din Romania sunt invitati in numeroase emisiuni televizate, dar romanii trebuie apropiati de acest tratament eficient, fiindca multi uita ca exista si nu stiu cat de eficient este.

Vestea buna este aceea ca poti obtine o programare online rapida, sa beneficiezi cat mai repede de acest tratament natural.
In afara intepaturilor usoare si sigure nu ti se introduce in corp niciun produs chimic ca in cazul altor tratamente.
Am ascultat prezentarile specialistilor de la emisiunile Tv, dar m-au convins mai mult evaluarile oamenilor simpli care marturisesc concret modul in care li s-au ameliorat problemele dupa 5-6 sedinte si vindecarile miraculoase de care au avut parte datorita acupuncturii.
Pe fiecare post de televiziune ar trebui sa se prezinte pe larg bolile pe care le vindeca acupunctura ca oamenii sa stie ca speranta vindecarii se afla la indemana lor si ca un tratament atat de simplu poate rezolva o multime de probleme ale umanitatii.
Pe internet acupunctura este promovata de oamenii simpli care s-au bucurat de virtutiile ei si consider ca acele cuvinte sincere patrund in sufletele cititorilor.
Incercati aceasta terapie, fiindca va fi o noua experienta si nu are cum sa va faca rau, prin urmare inlocuiti tratamentele sofisticate si nesigure cu o interventie simpla, pentru care nu aveti nevoie de trimitere de la medicul de familie!

Daca pentru anumite investigatii timpul de asteptare este mare, la Cabinetul de Acupunctura aveti sanse sa obtineti o programare si in aceeasi zi sau cel tarziu a doua zi. Solicitarile vi se rezolva cu promptitudine, iar consultatiile dinaintea sedintelor de acupunctura sunt facute cu rigurozitate.
Medicul trebuie sa stie precis ce recomanda, atat celui care practica acupunctura, cat si pacientului. Este o datorie de onoare sa se precizeze faptul ca acupunctura trebuie sa fie insotita de un regim de viata sanatos pentru a-si atinge scopul.
Procedura este intemeiata pe stiinta, iar specialistii pot oricand sa explice principiile tratamentului respectiv. Si te site-ul Cabinetului de Acupunctura din Bucuresti sunt prezentate aceste explicatii stiintifice referitoare la modul in care actioneaza terapia in corp.
Studiati cu atentie acupunctura si solicitati acum o programare, fiindca organismul va avea numai de castigat!

By bl291g