Fool este numerotat 0 – numarul de potential nelimitat – si astfel nu are un loc specific in secventa cardurilor de tarot. Fool poate fi plasat fie la inceputul arcanei majore, fie la sfarsit. Cea mai mare arcana este adesea considerata calatoria nebunului prin viata si ca atare, el este prezent vreodata si, prin urmare, nu are nevoie de nici un numar.

Pe cardul de tarot al nebunului, un tanar se afla pe marginea unei stanci, fara nici o grija. El priveste in sus spre cer si aparent nu stie ca este pe punctul de a sari peste o prapastie in necunoscut. Pe umarul sau se odihneste un rucsac modest care contine tot ceea ce are nevoie – ceea ce nu este prea mult (sa spunem ca este un minimalist).

Trandafirul alb in mana stanga reprezinta puritatea si nevinovatia lui. Si la picioarele lui este un caine alb mic, reprezentand loialitate si protectie, care il incurajeaza sa se angajeze inainte si sa invete lectiile pe care le-a invatat. Muntii din spatele nebunului simbolizeaza provocarile care urmeaza sa vina. Ele sunt prezente pentru totdeauna, dar nebunului nu-i pasa. Se concentreaza mai mult pe inceperea expeditiei sale. Afla mai multe de pe tarot.ro.

Nebunul in pozitie verticala

Fool este un card de noi inceputuri, oportunitati si potential. La fel ca tinerii, sunteti la inceputul calatoriei voastre, aflati la marginea stancii si pe cale sa luati primul pas in necunoscut. Chiar daca nu stii exact unde te duci, esti chemat sa te comiti si sa-ti urmezi inima, indiferent cat de nebuna ar putea parea dorinta dvs. Acum este un moment in care trebuie sa aveti incredere in locul in care va duce Universul.

Pe masura ce intreprindeti aceasta noua calatorie, nebunul va incurajeaza sa aveti o minte deschisa si curioasa si un sentiment de emotie. Indreapta-ti atentia spre viitor si fii gata sa imbratisezi necunoscutul, lasand in urma orice frica, ingrijorare sau anxietate cu privire la ceea ce poate sau nu se poate intampla. Aceasta este despre experiente noi, crestere personala, dezvoltare si aventura. Alte informatii utile despre cartea nebunului afli si de pe http://iraf.ro.

Acum este timpul! Luati acel salt de credinta, chiar daca nu va simtiti 100% pregatiti sau echipat pentru ceea ce vine (cine stie ce ar putea fi?!). Serios, ce astepti? Nebunul se aventureaza in calatoria sa doar cu bunurile sale esentiale – si acum va invita sa faceti acelasi lucru. Nu trebuie sa asteptati ca cineva sa va dea lumina verde sau sa va opriti pana cand aveti toate abilitatile, instrumentele si resursele de care considerati ca aveti nevoie. Sunteti gata! Daca ati primit un semn, acesta este momentul! Utilizati mintea dvs. creativa cu un strop de spontaneitate pentru a profita la maximum de acest timp magic si pentru a va pune in practica noile idei.

Aceasta este o carte excelenta pentru a medita daca va luptati cu teama, sunteti ingrijorati sau aveti indoieli in viata voastra. Fool este ghidul tau, ca cineva care este indraznet si lipsit de griji. El este intruchiparea a cine sunteti cu adevarat – spiritul tau liber, copilul tau interior si sufletul tau jucaus. Ori de cate ori simtiti frica, amintiti-va esenta nebunului, deoarece va incurajeaza sa recunoasteti aceasta frica si sa faceti schimbarea oricum! Niciodata nu stiti ce se intampla in viitor, dar ca si nebunul, trebuie sa intrati in necunoscut, incredintati-va ca universul va va escorta de-a lungul drumului.