Afacerile nu inseamna doar sa ramai in birou si sa-ti faci treaba pentru a inchide vanzarile si a intalni clientii. O parte considerabila a conducerii unei companii este sarbatorirea eforturilor companiei dvs. prin gazduirea strategica a evenimentelor corporatiste.

Evenimentele corporatiste sunt ocazii excelente de a creste moralul personalului dvs. in timp ce va conectati cu oaspetii dvs., inclusiv cu clientii din trecut, investitorii si potentialii sponsori. Este mai mult sau mai putin o scuza pentru a reuni oamenii si pentru a va consolida si extinde retelele de afaceri. Acesta este motivul pentru care este crucial sa se desfasoare un eveniment de succes, de la planificare pana la executie.

Cum poate suplini un DJ muzica live

Pentru ca trupele live sunt destul de scumpe, trebuie sa mentionam ca nu este ceva ce o trupa poate face si un DJ nu. Este adevarat ca DJ-ul nu va canta utilizandu-si propria voce, insa este important de mentionat aici si faptul ca un DJ care stie exact ce are de facut va putea sa copieze perfect comportamentul unei trupe live. Spre exemplu, atunci cand angajezi un DJ botez din Bucuresti, acesta poate pune muzica la botezul tau de pe disc si atunci cand este nevoie poate interveni vocal. Aici putem spune ca DJ-ul vine cu mai multe avantaje fata de trupele live. In primul rand, muzica va fi cantata impecabil, fiind inregistrata, ceea ce inseamna ca nu exista riscul de a aparea erori. In al doilea rand, poti asculta orice vrei si poti trece imediat de la muzica populara la rock, doar schimband melodiile, ceea ce o trupa live nu poate face.

Avantajul de a avea muzica live la un eveniment corporatist

Ca orice eveniment, va trebui sa va faceti griji cu privire la asigurarea locatiei, rezervarea meselor de catering si finalizarea listei de invitati. Acestea sunt elementele esentiale care ar trebui sa fie prioritatea ta pentru a asigura un eveniment fara probleme. Pe langa elementele de baza, trebuie sa fiti atenti la starea generala de spirit si la tonul evenimentului. Aici poate intra muzica live.

In loc de un DJ care pune melodii in boxe, trupele live pot oferi evenimentului tau un acompaniament stilistic pentru a-ti consolida tema. Este o imbunatatire a atmosferei evenimentului tau, care este greu de ignorat.

 

Trupele live se pot potrivi cu orice tema de eveniment

Tema unui eveniment nu incepe si nu se opreste cu estetica vizuala, cum ar fi designul interior si codul vestimentar; este, de asemenea, stabilirea starii de spirit prin muzica si ambianta. O trupa live este suficient de flexibila pentru a rezona cu atmosfera evenimentului dvs. corporatist.

 

Trupele live pot schimba ritmul in orice moment

Desi evenimentele corporatiste trebuie, in general, sa urmeze o tema, asta nu inseamna ca nu poti schimba treptele la mijlocul ocaziei. Daca vrei sa condimentezi ringul de dans, o trupa live se poate adapta in consecinta de la clasici la R&B. Ei pot oferi, de asemenea, acompaniament instrumental altor interpreti care vor dori sa ocupe centrul scenei.

By Minune