Multe persoane prefera cabina de dus, datorita faptului ca pot fi curatate mult mai rapid si eficient, insa in ziua de astazi, proprietarii pot sa opteaze inclusiv pentru cazi, deoarece le pot igieniza in cel mai scurt timp. Nu este nevoie intotdeauna sa se investeasca in produse si detergenti care se regasesc in comert, insa tu vei putea sa iti prepari direct acasa propriile produse de  curatenie, direct din ingrediente care se regasesc in propria bucatarie. In acest mod, vei putea sa te bucuri de piese de mobilier care au dimensiuni considerabile si totodata au si un aspect unic

In cazul in care detii o cada baie freestanding poate fi o adevarata provocare sa o igienizezi in mod corespunzator, insa vei putea obtine cele mai bune rezultate in momentul in care te-ai decis sa alegi urmatoarele substante.

  1. Substante pe baza de alcool si apa

Subsatenle pe baza de alcool si apa reprezinta o buna modalitate prin care o cada poate fi igineizatea in mod corepuznator, dar si pentru a putea omori in totalitate bacteriile care cresc si se dezovlta in special pe suprafetele umede. Pentru a putea realiza un astfel de produs vei avea nevoie doar de o cantitate destul de mica de alcool sanitar sau chiar alcool clasic, care sa fie amestecata cu o cantitate mare de apa. Inainte de folosire, asigura-te ca agiti bine recipientul, astfel incat cele doua substante sa se poata amesteca foarte bine intre ele. Pentru cele mai bune rezultate iti recomandam ca intotdeauna sa aplici o cantiatte mica de produs direct pe o carpa moale si sa incerci sa inalturi urmele de impuritati folosind miscari circulare.

De altfel, o astfel de substanta este perfecta inclusiv atunci cand se doreste igineizarea exteriorului, cat si igienizarea interiorului, pentru un aspect curat si extrem de placut.

  1. Substante pe baza de bicarbonat si apa

Intotdeauna pe surprafata cazii exista anumite pete si diferite urme de impuritati care pot fi extrem de dificil de indepartat, fapt pentru care este nevoie intotdeauna de substante abrazive, ce pot inlatua cu succes muradria. Cea mai potrivta astfel de substanta este intotdeauna reprezentata de mixul intre bicarbonat si apa. Amestecul va putea curata rapid si eficient toate petele care se alfa pe subrafata cazii, fara a o zgaria sau a o deteriora. In acest mod, cada ta va avea un aspect incredibil de placut in cel mai scurt timp, fara a fi nevoie sa se investasca in produse extra, care pot afecfta in mod negativ finisajul produsului.

  1. Subsatante pe baza de otet si apa

Printre cele mai populare produse care pot fir ealizatate acasa se numara inclusiv substantele cu otet si apa, care sunt foarte utile, in special in momentul in care trebuie igienizate suprafete fine, care se pot zgaria usor, precum peretii unei cazi.

Acest amestec poate curata rapid si extrem de eficient orice suprafata din baie, inclusiv robinetii, fara a deteriora finisajul stralucitor. In cele din urma, suprafetele vor ramane perfect igienizate, iar tu te vei putea bucura cu adevarat de o baie curata.

 

By Minune