Te-ai hotărât să spui adio kilogramelor în plus, și să reușești să intri în sfârșit în acele rochii care îți fac cu ochiul, dar niciodată nu găsești una pe mărimea ta? Este perfect, și suntem alături de tine! De aceea, am decis să îți facem acest proces mult mai ușor, astfel încât să ai parte de cele mai bune rezultate, fără însă să te înfometezi sau să îți privezi organismul de acele vitamine și minerale de care are nevoie pentru a funcționa așa cum trebuie. Nu mai căuta în altă parte, citește rândurile următoare și te vei convinge că niciodată nu îți va fi mai ușor să vezi cum acul cântarului se duce mult în jos.

Program regulat de mese

Cele mai multe dintre persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus sunt de părere că nu mănâncă mult, pentru că nu au decât o masă pe zi. Această metodă nu este una care îți asigură mai puțin kilograme, ci din contră. Chiar dacă nu îți dai seama, de multe ori mai ciugulești câte ceva, iar acea singută masă cu care te lauzi este de regulă seara, și este una plină de alimente consistente, iar organismul își face rezerve. În acest fel îți va fi mult mai greu să scapi de kilogramele în plus. Cel mai bine ar fi să îți faci un program regulat de mese, pe care să îl respecți. Te vei sătura mai repede, nu vei avea nevoie de porții mari pentru asta, îți vei regla glicemia oscilantă și vei pierde mai ușor și din kilogramele în plus!

Alimente fără grăsimi

Nu spune nimeni să renunți la alimentele care îți plac, doar înlocuiește-le cu variante mai light, care nu au atât de multe calorii. Prin urmare, chiar dacă mănânci în continuare brânzeturi sau o friptură delicioasă, o poți face consumând mai puține calorii. De asemenea, dacă înlocuiești clasicul piure de cartofi de lângă cu unul de țelină sau de conopidă, sau chiar și o salată plină de legume proaspete, iată cum din start ai redus numărul de calorii consumat la o masă la jumătate.

O mână de ajutor

Câteodată simți nevoie unui mic impuls, care să te facă să pierzi un pic mai repede acele kilograme în plus. Poți apela la unele suplimente alimentare care să te ajute în demersul tău, cum ar fi capsula de slabit, anumite ceaiuri și siropuri care îți inhibă pofta de mâncare. Slăbești mai ușor, și nici nu îți privezi organismul de acele substanțe de care are nevoie.

Redu porția de dulciuri

Chiar dacă adori dulciurile și nu crezi că poți renunța la ele, dacă vrei să scapi de ”balastul” kilogramelor, cel mai bine este să îți pui ambiția la încercare și să reduci din acestea. Înlocuiește-le cu variante mai sănătoase, chiar și cu fructe, și va fi mult mai ușor să vezi rezultatele pe care ți le dorești.

Atenție la combinațiile alimentare!

Multe dintre combinațiile alimentare nefericite sunt cele care ne aduc acei colăcei de grăsime de pe abdomen sau de pe coapse. De aceea, încearcă să te educi un pic și să renunți la acele combinații delicioase, dar nu atât de sănătoase. Cele dintre brânză cu carne, ou cu carne, carne și cartofi, carne cu paste, și altele asemănătoare sunt o adevărată bombă caloric pentru organism. Folosește drept garnitură salate de crudități, sau mâncăruri de legume, și totul va fi mult mai ușor, iar digestia ta va fi mult îmbunătățită.

Grăsimi sănătoase

Spuneam ceva mai sus că ar fi bine să renunți la grăsimi. Da, este adevărat, dar organismul are nevoie și de acestea pentru a avea parte de ”combustibilul” necesat. Și atunci, ce e de făcut? Înlocuiește-le cu cele sănătoase, cum sunt cele din avocado, peștele gras – somon, hering, macrou, ton, nuci și semințe. Vei slăbi și mai repede și îți vei menține inima și creierul în bună stare de funcționare.

Apă și odihnă

Cei mai mare inamici ai siluetei tale sunt o hidratare incorectă și o odihnă insuficientă. Prin urmare, încearcă să bei cele 8 pahare de apă zilnic, nu sucuri acidulate sau băuturi alcoolice, și fă-ți un program de somn astfel încât să dormi măcar 7 – 8 ore pe noapte. În scurt timp vei observa și rezultate care te vor face să te simți mai plin/ă de încredere în tine.
Nu mânca târziu

Nu amâna cina prea mult, deoarece seara și noaptea metabolismul nostru este puțin mai lent, așa că nu vei slăbi prea ușor. De asemenea, cina să fie ușoară, pentru a te putea odihni așa cum trebuie, și nici kilogramele în plus să nu se acumuleze.

Mergi mai mult pe jos

Mai multă mișcare este esențială pentru o siluetă de invidiat, dar nu toată lumea este genul sportiv, nu-i așa? Prin urmare, încearcă să faci mișcare din orice, mergi mai mult pe jos, profită de câteva momente libere pe care le ai și în timp ce stai în fața televizorului urmărind emisiunea preferată poți face și câteva exerciții fizice, fă-ți abonament și fă câteva ședințe de înot, etc.

Slăbește încet, dar sigur!

Kilogramele în plus nu s-au acumulat în două săptămâni, așa că nu te aștepta să le pierzi pe toate într-un timp scurt. Cel mai bine este să alegi să scapi de ele încet, dar sigur, pentru că această metodă este cea mai bună. Înarmează-te cu răbdare, mai ales în perioada de stagnare, cea mai dificil de trecut de persoanele care țin o

By bl291g