Cel putin o data in viata, masina ta nu a putut sa-si indeplineasca functia principala de a te transporta. Care a fost reactia ta? Cu siguranta sa nu o lasi in mijlocul unui drum. Fie v-ati remorcat singur vehiculul, fie ati apelat la un serviciu de tractari auto non stop  rapida pentru a va ocupa de el. Oricum, ai facut tot ce ai putut pentru a trece peste. Dar cu ce cost? Vezi pe tractarioradea.net.

Noi folosim instrumente si echipamente premium

Echipamentul folosit de firma noastra de tractari auto este de cea mai inalta calitate. Depanatorii gresiti folosesc instrumente si echipamente invechite sau de proasta calitate, care prezinta riscul de a va deteriora vehiculul in timpul procesului de remorcare. La firma noastra folosim intotdeauna instrumente si echipamente de ultima generatie pentru a ne asigura ca lucrarea este facuta profesional, fara a va deteriora vehiculul.

Cerinte pentru remorcare cu bara de remorcare

Pentru a remorca mijloacele de transport in siguranta, va trebui sa urmati cateva reguli referitoare la bara de remorcare a codului rutier:

  • Aduceti actele de inmatriculare a vehiculului si permisele de conducere la zi pentru ambele masini;
  • Nu o luati pe o autostrada sau un drum expres;
  • Verificati mereu ca vehiculul tractor sa fie intotdeauna mai greu decat cel care s-a avariat;
  • Mentineti-va viteza la 25 km/h cel mult (pentru ca va trebui sa conduceti incet cu orice pret);
  • Asigurati-va intotdeauna ca cele doua aliniamente sunt aceleasi;
  • Asigurati-va ca garajul care va va primi nu este foarte departe pozitia ta ;
  • Aprindeti intotdeauna semafoarele sau balizele;
  • Cand schimbati directia, asigurati-va ca luminile de avarie sunt inca aprinse.

Care sunt diferitele tipuri de contracte de asigurare auto?

Daca esti un sofer experimentat si conduci de cativa ani, probabil ca stii deja: asigurarea auto este absolut obligatorie! Intr-adevar, fie ca ai ales sa conduci o masina cu sau fara permis, o motocicleta, sau chiar un scuter, va trebui neaparat sa iti iei o asigurare auto indiferent de situatia ta! Din pacate, alegerea nu este usoara si va fi nevoie de un plus de rabdare si energie pentru a alege cea mai buna asigurare auto care sa raspunda nevoilor voastre. Iata cateva informatii de stiut despre diferitele contracte de asigurare auto disponibile de cele mai multe ori de la asiguratorii majori:

  1. Asigurare „terti”: acest contract de asigurare va permite sa va asigurati vehiculul cu strictul minim necesar, adica raspundere civila. Desi aceasta polita de asigurare auto este ieftina in majoritatea cazurilor, nu te protejeaza cu adevarat pe tine, ci pe alti soferi!
  2. Asigurare „toate riscurile”: acest contract de asigurare este mult mai scump decat contractul de asigurare auto „tert”, dar este mult mai eficient. Va poate proteja impotriva furtului, incendiilor si chiar a accidentelor, inclusiv daca sunteti responsabil pentru daunele cauzate altor soferi, dar si vehiculului dumneavoastra.

Asigurare intermediara: aceste contracte de asigurare, numite si asigurare „tert plus”, constau in a oferi viitorilor asigurati garantii suplimentare in contractele lor, dar aceste garantii depind de la o asigurare la alta si nu sunt intotdeauna aceleasi!

By Minune