Podeaua aleasa intr-o incapere joaca un rol esential in estetica generala. Atunci cand decizi sa faci o astfel de achizitie trebuie sa ai in vedere nu doar elementele de mobila sau tipul de design abordat, ci si atmosfera pe care vrei sa insufle camera respectiva tuturor celor care ii calca pragul. Cu un model clasic, care are o mare rezonanta si un puternic impact vizual nu ai cum sa dai gres. Cumpara parchet Chevron de la Adfin si adu eleganta si bunul gust in fiecare camera din casa ta!

Prin ce se deosebeste parchetul Chevron de alte modele?

Cu siguranta punctul forte al parchetului de tip Chevron este aspectul. Detaliile deosebite si forma unica de amplasament cu siguranta nu pot fi confundate. Acesta vizeaza lamele care sunt dispuse de unghiuri exacte de 45 sau 60 de grade care sa contureze modele complexe. Este o metoda utilizata de secole, care reuseste sa scoata din anonimat orice incapere. Fiecare detaliu este prelucrat cu grija si tact, finisajele sunt realizate la milimetru, texturile si nuantele sunt alese cu grija tocmai pentru a putea obtine rezultate exceptionale.

Amplasand o astfel de podea in casa ta, asiguri eleganta si rafinament la cele mai inalte cote, fara sa fie nevoie sa faci si alte eforturi de design interior. Aceasta va reusi sa acapareze intreaga imagine de ansamblu, va fi elementul central pentru fiecare camera.

La Adfin beneficiezi de cea mai buna calitate

Pentru fiecare lamela de Chevron parchet s-a folosit lemn din esenta speciala, compatibila cu toate procesele la care este expusa in procesul de productie. Atentia la detalii si liniile perfecte sunt doar cateva dintre metodele in care producatorii de renume international, prin care Adfin colaboreaza, isi pun amprenta asupra produselor lor. Produsul este unul care beneficiaza de rezistenta ridicata in fata factorilor de risc si reuseste sa isi pastreze aspectul impecabil chiar si dupa multi ani de la montare.

Pretul se calculeaza in baza unei oferte personalizate

La Adfin toate serviciile sunt configurate in favoarea clientului. Astfel, inainte de a plasa comanda, vei fi intampinat de un formular standard pe care sa il completezi pentru  a solicita o oferta, prin intermediul careia sa se stabileasca valoarea costurilor finale. Pretul de achizitie a fi mai mult decat avantajos avand in vedere toate aspectele pozitive pe care le obtii odata cu aceasta.

In plus, daca varietatea de optiuni te copleseste si nu stii ce varianta se potriveste cel mai bine in cazul tau, poti oricand sa ceri sfatul unui specialist. Ai la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta prin care sa primesti raspunsuri la intrebari, detalii suplimentare, dar si recomandari cu privire la modul in care sa alegi parchetul Chevron in conformitate cu anumite criterii stilistice.

By cb2819