Imi plac comerciantii si furnizorii de servicii non-stop. Se pot intampla multe lucruri la miezul noptii: iti vine cineva de pe drum, ramai fara apa la robinet, ai nevoie urgenta de anumite medicamente care intretin viata.

Tin minte cat de multumiti eram toti cei din cartier de existenta magazinului deschis non-stop din capatul strazii. De acolo iti puteai lua o paine, o sticla cu apa sau un pachet de cafea.

Cand tensiunea tatalui meu incepea sa ne dea batai de cap si nu mai avea pastilele care i-o regla, alergam la farmacia non-stop din oras, singura de acest fel.

Cand toata lumea doarme exista cel putin o persoana chinuita de migrene sau de dureri cumplite de masele. Un analgezic, un somnifer pe baza de plante linisteste putin durerea.

Tot la miezul noptii anumiti oameni mor, iar apartinatorii sunt infricosati de perspectiva de a sta cu mortul in casa, iar acesta sa nu mai poata primi ingrijirile care i se cuvin.

Un trup lipsit de viata se impune sa fie preluat urgent de catre profesionisti si sa i se acorde ingrijirile necesare, sa nu intre in descompunere si sa nu devina rigid inainte de a fi spalat, imbalsamat si imbracat.

Funerare Bacau este un furnizor de servicii cu program non-stop care actioneaza pentru tine, cand iti este mai greu in viata.

Poate sa ploua cu galeata, sa tune, sa fulgere, sa bata Crivatul turbat, ei sosesc la adresa indicata de tine, sa preia trupul neinsufletit si sa il duca in sala autorizata, unde sa ii acorde ingrijirea necesara.

Funerare Bacau trateaza decedatii cu mult respect si colaboreaza perfect cu apartinatorii pentru organizarea inmormantarii conform dorintelor acestora.

Ce cuprinde pachetul de servicii pe care il poti solicita acestei firme la orice ora din zi si din noapte?

  1. Intocmirea documentelor de deces. Fara unele dintre ele nu se poate face imbalsamarea, de aceea este bine sa apelezi la o firma specializata, care iti pune la dispozitie aceste acte, iar timpul de asteptare pe la usi este complet eliminat. Firma vine cu medic care constata decesul, apoi un reprezentant al ei poate sa se deplaseze si la evidenta populatiei pentru scoaterea certificatului de deces. Cert este ca prin preluarea acestei sarcini de catre firma, apartinatorului ii ramane mai mult timp sa isi revina din soc si sa se pregateasca de inmormantare.
  2. Preluarea decedatului urmata de pregatirea temeinica a acestuia pentru priveghi si pentru inhumare. Toate aceste operatiuni au loc discret, intr-o sala speciala, cu echipamente speciale. Toaletarea se face conform normelor si este urmata de imbalsamare ca trupul neinsufletit sa fie conservat mai multe zile, sa nu devina sursa de microbi si de mirosuri oribile pentru participantii la priveghi. Sa nu crezi ca este usor si comod din punc de vedere emotional sa imbraci un mort!
  3. Furnizarea sicriului echipat cu lenjerie si perna fina, cu capac potrivit si suruburi, insotit de crucea inscriptionata, dar si a aranjamentelor funerare din flori naturale, a batistelor si prosoapelor, a colacilor si a colivei.
  4. Inchirierea capacului frigorific pentru zilele toride ale verii in care imbalsamarea si temperaturile scazute din masina funerara par sa nu faca fata.
  5. Manipularea sicriului si asigurarea transportului funerar cu masina eleganta si autorizata pentru astfel de transporturi. In anumite cazuri, cand la ceremonie participa putine persoane, nu are cine sa prinda de sicriu si sa il duca pana la cimitir. O masina funerara garanteaza transportul curat si perfect securizat al sicriului, mai ales ca usa acesteia se incuie la plecarea de pe loc. Firmele de servicii funerare de top au masini care nu scot fum, care arata ca noi si poarta cu cinste insemnele funerare. Un om se cuvine sa fie condus pe ultimul drum cu toata onoarea.
  6. Pregatirea cosurilor de la biserica. In ele se gasesc toate obiectele utilizate de preot la slujba: uleiul, vinul, coliva si colacii care vor fi impartiti participantilor la inmormantare. Tot firma aduce prosoapele, pregateste din timp batistele cu banutii care se ofera conform traditiei in timpul ceremoniei. Nici doliul de pus in piept sau la usa nu lipseste.
  7. Realizarea constructiilor funerare pentru amenajarea corespunzatoare a mormantului si alegerea celui mai bun restaurant pentru organizarea parastasului.
  8. Inchirierea capelei si punerea la dispozitie a catafalcului la solicitarea familiei.

Cred ca ai inteles cata munca se afla in spatele organizarii unei inmormantari si vei decide sa soliciti un pachet complet de servicii pentru a fi scutit de alergatura si de stres.

Oricat ai fi de descurcaret, nu uita ca iti lipsesc: experienta, echipamentele si mana de lucru necesara intr-o asemenea situatie! Firmele de pompe funebre de top au parteneri puternici si de incredere care se ocupa de pachetelele cu mancare proaspata si buna si de stabilirea meniului pentru parastas.

Sunt firme care posteaza pe site componenta pachetelelor de dulce si de post, dar isi arata si disponibilitatea de a tine cont de preferintele familiei pentru un anumit aliment care ii placea defunctului.

Pachetelele care vor fi impartite iti fac cinste, fiindca in ele oamenii gasesc de toate: un fel principal de mancare, fructe si desert, o sticla de apa si de suc, dar si pliculete de cafea solubila.

Nu te gandi la cheltuieli, cand este ultimul lucru pe care il faci pentru cel drag! Fa totul cu tragere de inima, din iubire, mai ales ca in cazul pensionarilor aceste cheltuieli se deconteaza!

Nu uita ca exista firme de servicii funerare cu program non-stop gata sa intervina cand ai cea mai mare nevoie de ajutorul lor!

By bl291g