In Romania s-a vorbit tarziu despre inteligenta emotionala, pentru ca psihologia a fost acceptata ca stiinta dupa Revolutia din 1989. Din cauza aceasta romanii au pierdut enorm.

In prezent, se stie cat de utila este capacitatea de a monitoriza emotiile personale si emotiile altora, dar subtilitatile se pot afla din cursul interesant, util si practic organizat de echipa de profisionisti cu experienta de la Pro-training.ro.

Formatorii au lucrat in domenii cheie care au la baza interactiuni personale, sunt bine pregatiti si au experienta necesara pentru a sustine acest curs.

Pozitia mainilor, expresia fetei, modul in care o persoana strange buzele poate ascunde un sentiment de vinovatie sau dimpotriva poate exprima nevinovatia. Incapacitatea de a privi interlocutorul in ochi si inrosirea obrajilor poate insemna minciuna, dar sunt si persoane timide care nu pot discuta cu cineva strain, fara sa se emotioneze.

La un examen, studentul care nu isi invinge emotiile nu se poate exprima cursiv si lasa impresia ca nu a invatat, desi a stat zile si nopti sa repete materia. Pe de alta parte, sunt profesori care reusesc sa rezoneze cu mintea si sufletul celui examinat, in timp ce altii inhiba prin prezenta lor si prin modul in care isi trateaza de sus studentii.

Emotiile sunt benefice in domeniul interpretarii sau realizarii unei opere, dar cand ele sunt prea mari pot duce la esec.

Actorul care poseda inteligenta emotionala are lumea la picioare si reuseste sa isi invinga tracul, in timp ce artistul care nu isi poate depasi emotiile poate uita rolul si poate falsa.

In fata unei situatii noi de viata fiecare om are emotii, dar ele pot sa produca o stare de rau, daca nu sunt depasite putin cate putin cu vointa si ratiune.

Oamenii poseda mecanisme prin care isi depasesc emotiile, iar in cadrul acestui curs original le descopera si le exerseaza.

Un alt curs la fel de util si de original este cel de Managementul timpului. Omul este emotiv, supus timpului, dar dobandind anumite secrete de viata devine mult mai puternic. Stiinta il ajuta sa isi depaseasca limitele si sa tinda catre perfectiune.

In ceea ce priveste procesul de imbatranire, victoria omului asupra timpului este categorica. Daca in trecut o persoana de peste 50 de ani era considerata batrana, in prezent ea este considerata tanara, fiindca varsta de pensionare a crescut in acelasi timp ce speranta de viata.

Fiecare secunda irosita se razbuna. Acest lucru poate fi demonstrat prin regretele pe care el au cei care nu invatau cand erau elevi in momentul in care au realizat costurile refuzului lor de a folosi judicios timpul.

Invatatul ofera acces la o viata mult mai usoara. Oamenii invata adesea meserii prin care sunt utili altor persoane si constata cu regret ca sunt situatii din viata lor in care nu se pot ajuta pe ei insisi.

Sigur ca este util si banos ca o persoana sa tunda frumos si sa stie sa aranjeze parul celor care au incredere in priceperea si talentul ei, sa ascunda imperfectiunile unei fete, accentuand lucrurile  frumoase, dar cel mai bine este sa invete cum sa isi ajute sufletul si sa foloseasca timpul scurt al vietii astfel incat sa nu aiba o clipa impresia ca l-a irosit.

Inteligenta emotionala se capata in timp si consta in capacitatea de a elimina stresul, eliminand si emotiile negative care il genereaza.

Acest curs util poate grabi dobandirea inteligentei emotionale si poate eficientiza exercitarea acesteia.

Goleman a scris una dintre cele mai utile si practice carti despre inteligenta emotionala, iar cursul organizat de firma prezentata mai sus pleaca de la aceste coordonate teoretice si ajunge la situatii cu care se confrunta fiecare om in viata. Imaginea de sine este mult imbunatatita, eul este intarit, creste increderea in propria persoana, fiindca nu este in regula sa ii fie cuiva rusine ca s-a indragostit sau ca i-a fost teama de ceva anume la un moment dat.

Emotiile provocate de sentimente si de situatii sunt firesti si trebuie sa fie acceptate ca atare. Un om lipsit de emotii poate fi un om bolnav sufleteste, fiindca inseamna ca a incetat sa spere, sa se bucure, sa iubeasca, sa lupte, sa concureze si sa astepte rezultate.

Acceasi firma interesata sa imbogateasca sufletele si mintile oamenilor si inca un curs util numit simplu: Negociere, fiindca omul negociaza cu prietenii sai, cu colegii de munca si cu sefii sai, chiar si cu partenerii de viata totul.

Viata este o opera de arta, iar valoarea ei este data de modul in care este traita. Detinand secrete care o infrumuseteaza, care o fac mai usoara, viata va fi traita la superlativ, adica fara regrete.

Cursul Inteligenta emotionala se desfasoara atat fata in fata, cat si online, in grup maxim de 10 persoane pentru a se acorda atentie fiecarui cursant in parte.

La sfarsitul cursului, fiecare participant va avea propria sa strategie de gestionare a emotiilor si castigul va fi imens.

Emotiile pot inalta si emotiile pot produce esec sau imbolnavire, daca nu sunt stapanite prin vointa si exercitii neintrerupte.

La cursuri pot participa atat persoane interesate de dezvoltarea lor personala, cat si cele indragostite de psihologie care doresc sa afle lucruri noi pentru a-i ajuta pe cei apropiati.

Oricare ar fi scopul, castigurile spirituale sunt uriase, plus ca fiind o grupa mica participanti pot socializa intre ei.

Participantii la acest curs l-au evaluat cu nota maxima, fiindca informatiile furnizate au satisfacut nevoie lor de cunoastere in domeniul respectiv si in plus, pot fi utilizate cu suscces si in viata.

 

By bl291g