Este bine știut că acela care face rabat de la calitate nu poate cere ca mașina lui să dea randament în situații solicitante, la drumuri lungi și accidentate.

Siguranța jantelor și starea de degradare a acestora, dar și a anvelopelor, este extrem de importantă atunci când alegem să parcurgem un drum lung, solicitant. Înlocuiți, întotdeauna, jantele din tablă cu unele din aliaj dacă nu aveți garanția că acestea vor face față drumului pe care doriți să îl parcurgeți.

Mergeți într-un depozit autorizat, precum Vadrexim, și cereți sfatul specialiștilor, eventual alegeți servicii de consultanță gratuită, astfel încât să luați cea mai potrivită decizie.

Bineînțeles, că între niște jante din tablă noi și unele din aliaj uzate, cu fisuri și probleme în exploatare, vor fi de preferat jantele noi. În niciun caz, nu se pretează parcurgerea vreunui drum cu jante care prezintă fisuri, sunt îndoite sau, și mai grav, sunt deformate.

Gândiți-vă că jantele cu anvelopele asigură deplasare mașinii, iar la viteze mari, acestea sunt una dintre cele mai importante părți din angrenajul auto care asigură deplasarea în siguranță.

Nu ezitați să vă adresați specialiștilor Vadrexim, să le cereți sfatul în privința momentului în care trebuie înlocuite jantele auto. Este relevant un punct de vedere pertinent, avizat și oportun pentru voi. Nu uitați, o mașină sigură este o călătorie sigură!