Gradul de siguranta este din ce in ce mai scazut in societate pentru ca pericolele s-au inmultit. Pentru a putea evita situatiile neplacute cauzate de catre amenintarile existente in acest moment in lumea in care traim este necesar ca fiecare dintre noi sa ia toate masurile necesare pentru cresterea nivelului de siguranta. Dotarea locuintelor si a autoturismelor cu sisteme de supraveghere video/audio este una dintre cele mai eficiente solutii pentru sporirea gradului de securitate. Pentru persoanele care locuiesc la curte, automatizarea portilor este una dintre masurile de protectie care trebuie implementata pentru sporirea gradului de securitate si confort. Fiecare dintre noi se simte mult mai confortabil si relaxat in momentul in care simte ca este in siguranta. Avand in vedere acest aspect este foarte important sa fim foarte atenti si sa analizam oportunitatile pe care le avem la dispozitie pentru cresterea gradului de securitate, fie ca este vorba despre cresterea gradului de securitate al casei sau al propriului autovehicul.

Locuiesti la curte? Automatizeaza portile pentru a te putea bucura de un trai asa cum ai visat

A locui la curte este un vis pentru multi dintre noi pentru ca locuitul in astfel de conditii ofera multe beneficii. Dar pentru ca orice situatie pozitiva are si parti negative, si locuitul la curte prezinta cateva dezavantaje, nivelul de siguranta mai scazut decat in cazul locuitului la bloc fiind cel mai important dezavantaj oferit de catre locuitul la curte. Aceasta problema poate fi rezolvata destul de simplu prin utilizarea unui sistem performant de securitate. Automatizarea portilor nu trebuie sa lipseasca din cadrul sistemului de siguranta. Utilizand un astfel de sistem, atat portile de la intrarea in curte cat si poarta de la garaj vor deveni de netrecut pentru cei care doresc sa puna in pericol persoanele care locuiesc in cadrul proprietatii. Sporirea gradului de siguranta nu este singurul motiv pentru care este necesara utilizarea unui sistem de automatizare a portilor. Printre cele mai importante beneficii oferite de catre utilizarea unui astfel de sistem mentionez urmatoarele:

  1. Din momentul implementarii sistemului de automatizare al portilor nu va mai fi necesara depunerea efortului fizic pentru deschiderea/inchiderea portilor. Aceasta operatiune va fi realizata foarte simplu si rapid chiar din confortul casei sau autovehiculului.
  2. Mareste valoarea proprietatii. O casa care ofera un nivel ridicat de securitate este vanduta la un pret mai mare decat in cazul in care nu exista un astfel de sistem. Chiar daca nu se doreste vanzarea proprietatii este indicata montarea unui sistem de securitate al proprietatii. Pe langa faptul ca este sporita securitatea, montand un astfel de sistem va fi marita valoarea la care ar putea fi comercializata locuinta. Pana la urma niciodata sa nu spui niciodata in ceea ce priveste posibilitatea ca la un moment dat locuinta sa fie vanduta.
  3. Este evitata situatia in care poarta se deschide/inchide greu ca urmare a conditiilor meteorologice. O astfel de situatie apare mai ales in timpul iernii atunci cand se formeaza gheata. Utilizand un sistem de automatizare al portilor nu vor mai exista problele cu functionarea acesteia indiferent de vremea de afara.
  4. Creste durata de utilizare a portilor. Pentru ca sistemul de automatizare al portilor nu pune nici o presiune pe porti si pentru ca acestea sunt inchise/deschise in cele mai bune conditii, durata de utilizare a portilor va creste considerabil din momentul implementarii sistemului de automatizare al portilor.

Utilizeaza o lampa de semnalizare profesionala pentru a transmite faptul ca proprietatea este in siguranta

Lampa de semnalizare Lumi este unul dintre accesoriile aflat in componenta sistemului de automatizare al portilor. Aceasta anunta faptul ca proprietatea este prevazuta cu un sistem de automatizare al portilor ceea ce face ca persoanele rau voitoare sa fie tinute la distanta. De asemenea, lampa de semnalizare transmite informatii catre sistemul de automatizare al portilor. Pentru a putea achizitiona o lampa de semnalizare de cea mai buna calitate dar si pentru a putea achizitiona celelalte accesorii la un raport pret – calitate foarte avantajos trebuie identificata cea mai buna oferta. In cadrul procesului de identificare a celei mai bune oferte trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

  • Notorietatea avuta de catre firma de la care doresti sa achizitionezi accesoriile de care ai nevoie pentru a putea construi un sistem de automatizare a portilor performant. Avand in vedere ca numarul solicitarilor in vederea achizitionarii sistemului de automatizare a portilor este din ce in ce mai mare pot fi identificate firme care se bucura de un nivel ridicat de notorietate si profesionalism.
  • Experienta avuta. Pentru ca sistemul de automatizare este un sistem care contribuie la sporirea gradului de securitate al proprietatii este clar ca acesta trebuie sa fie executat de catre o firma care are o mare experienta in cadrul automatizarilor portilor.
  • Calitatea accesoriilor utilizate in realizarea sistemului de automatizare. Micile detalii fac diferenta ceea ce inseamna ca trebuie acordata o atentie deosebita calitatii accesoriilor utilizate in realizarea sistemului de automatizare al portilor. Acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate si, in cazul in care este posibil, sa fie comercializate la un pret mai mult decat avantajos.

Concluzii

Pentru ca tu si familia ta sa va simtiti in siguranta in propria locuinta dar si pentru a feri proprietatea de privirile curiosilor este necesara utilizarea unui sistem de automatizare al portilor. Acesta ofera o serie de beneficii, cateva dintre cele mai importante fiind prezentate in randurile de mai sus, ceea ce face ca acest sistem sa fie o necesitate pentru orice persoana care locuieste la curte.

 

By bl291g