Gradina casei este locul in care distractia incepe dis de dimineata si se termina tarziu in noapte. Fie ca alegi sa petreci timp doar cu familia sau preferi sa inviti cativa prieteni pe la tine, gradina casei tale trebuie sa fie locul in care te poti bucura atat de aer curat dar si de anumite piese care sa iti ofere o distractie pe masura. Unul dintre accesoriile de care ai nevoie intr-o curte, este leaganul de gradina. Fie ca ai copii sau nu, leagane de gradina sunt mereu o optiune buna daca esti beneficiarul unei gradini.  Ai nevoie de mobila de gradina perfecta pentru a te asigura ca ai un spatiu exterior de vis.

Copiii se bucura de jocurile care ii fac sa simta ca se intampla o aventura. Leaganele pentru copii stimuleaza imaginatia si le ofera posibilitatea de a se juca in aer liber, de a simti vertijul in timp ce urca, coboara, se balanseaza sau sar. In plus, leaganele ii ajuta pe copii sa invete sa se raporteze si sa socializeze, sa convina asupra regulilor de joc, sa negocieze schimburi etc. De aceea, si pentru ca sunt portie a distractiei, astazi vorbim despre ce tipuri de leagane pentru copii si nu numai exista si sa o alegem pe cea care ni se potriveste cel mai bine.

Cand alegi leagane de gradina nu trebuie sa fie neaparat cele clasice, ci un leagan de gradina poate fi si balansoar in care sa ne clatinam incet incet. Poti alege din multitudinea de modele existente pe piata si in functie de pret sau design, vei face alegerea perfecta pentru curtea ta.

Cum alegi un leagan:

Un leagan de gradina ar trebui in primul rand sa fie rezistent si sa nu existe posibilitatea de a se rupe in timp ce il utilizam. Apoi, putem alege in functie de suprafata pe care o avem la dispozitie in curtea noastra. Un leagan de dimensiuni mari, are nevoie de un spatiu larg asa ca ia in calcul si varianta unui leagan mai mic, in cazul in care gradina ta nu iti permite folosirea unui leagan de dimensiuni largi. Apoi, poti alege leagane de gradina in functie de cromatica sau de materialul folosit. Daca ai o gradina in stilul rustic, poti alege un balansoar complet din lemn (este rezistent la temperaturi scazute si ridicate si suporta toate intemperiile unui anotimp). Daca insa preferi ceva mai modern, poti alege un leagan tip balansoar din metal, acoperit cu panza si perne pufoase in dreptul sezutului.

Cat costa un leagan de gradina?

Preturile difera in functie de materialul folosit dar si de intrebuintare. Daca alegi un leagan special conceput pentru cei mici, atunci preturile pornesc de la 100 ron si pot ajunge pana la cateva sute, daca sistemul este mai complex si include si atasarea unui tobogan etc. Daca alegi un leagan balasoar de lemn, acesta poate depasi suma de 500 ron, iar preturile pentru un leagan de metal de asemenea se incadreaza intre 200-1000 ron, in functie de model, marca, dimensiune, structura dar si de magazinul de unde alegi sa il cumperi. Leagane de gradina ofera relaxare in propria ta curte!

By Minune