Scaunele si fotoliile medicale si, in general, ceea ce numim mobilier medical  indeplineste multe sarcini in sectorul sanatatii si ingrijirii. In camerele in care se pacientii sau in sala de asteptare ori in saloanele comune, acestea garanteaza confortul si ofera persoanelor care au nevoie de ingrijire sprijinul necesar. Seria de mobilier cabinet medical de la MLM Medical ofera o selectie larga pentru toate domeniile sanatatii. Formele, culorile, cotierele sau manerele sunt concentrate in intregime pe nevoile oamenilor din unitatile socio-medicale sau din spitale. Pentru a exploata pe deplin toate posibilitatile de utilizare a pieselor noastre de mobilier spital, va recomandam sa achizitionati mobilier medical inox, realizat special pentru a raspunde nevoilor medicilor si pacientilor din spitale. Astfel, MLM Medical ofera o mare varietate de modele de piese de acest gel, fiind un distribuitor autorizat de mobilier pentru spitale. Gasiti o gama larga de paturi de ingrijire medicala in sectiunea noastra de mobilier pentru saloane de spital. De asemenea, oferim o gama larga de accesorii pentru a face acest spatiu cat mai confortabil si cat mai sigur pentru toti pacientii. Astfel,  gasiti perne clasice si perne ergonomice care vor rezolva problemele lombare, cervicale si venoase ale pacientilor, mese de pat multifunctionale pentru, saltele medicale etc.

Avem, de asemenea, fotolii medicale,comode, dulapuri pentru medicamente, masa de birou disponibile in numeroase modele, pentru a va oferi cea mai larga oferta posibila pentru toti clientii care ne solicita produsele. Pentru bunastarea si confortul pacientilor din centrele de, spitale, clinici sanatate sau case de batrani, este esentiala acordarea unei atentii deosebite dezvoltarii mediului lor de viata. Locul de suflet al acestor oameni ramane camera lor, care trebuie sa ofere un aer primitor, calm si personalizat, astfel incat sa se simta in largul lor si sa nu simta zilele de spitalizare ca pe o corvoada. La MLM Medical, aveti o gama larga de mobilier pentru camerele si saloanele pacientilor din spitalul dumneavoastra. Totodata,  oferim mai multe modele de paturi medicale, cu design si functionalitate moderne, care dispun de ergonomie si ofera confort optim pacientilor care au nevoie de acest lucru. La aceste paturi se adauga diverse accesorii specifice si care indeplinesc cerintele unei institutii de ingrijire medicala, precum saltele sau perne ergonomice, noptiere pentru spital sau chiar ecrane TV clasice. Puteti adauga o nota personala in dormitoarele pacientilor, echipandu-le si dotandu-le cu diverse modele de scaune, sifoniere sau dulapuri.

Spitalizarea este un aspect care nu este agreat de foarte multi oameni, insa puteti sa le faceti acele zile mai usoare si mai facil de depasit printr-o atmosfera calduroasa si un spatiu cat mai familiar. Reda incredere pacientilor cu mobilier de calitate de la un distribuitor autorizat de mobilier pentru spitale – MLM Medical!

 

By cb2819