La Voore investim constant in ceea ce inseamna dezvoltarea gamei noastre de produse tocmai din dorinta de a inova si a putea atinge categorii de nevoi si dorinte tot mai variate in randul tuturor categoriilor noastre de clienti. Tocmai din acest motiv am pus bazele si noilor Elf Bar tigari electronice, care sa detina toate avantajele pe care brandul nostru le-a servit de-a lungul timpului, de data asta intr-un produs nou, unic si inovativ. In crearea acestuia am tinut cont de tot ceea ce oferea o tigara electronica obisnuita si am imbunatatit acestea aspecte, in raport cu parerile si sugestiile oferite de-a lungul tipului de catre clientii nostri. Acum oferim posibilitatea de a va bucura de avantajele Voore intr-o tigara de unica folosinta mult mai eleganta si avantajoasa pe multe planuri.

Economiseste cu noul model Elf Bar

V-am obisnuit deja ca produsele Voore sa vina in intampinarea dumneavoastra cu o serie de avantaje economice semnificative. Ei bine, in ceea ce priveste dispozitivele Elf Bar ne-am dorit sa potentam acest lucru si sa setam niste preturi record in raport cu tot ceea ce au ele de oferit. Asadar, in schimbul unei astfel de tigari va trebui sa platiti doar 25 de lei, echivalentul unui pachet de tigari clasice. Punctul culminant sta insa in faptul ca, Elf Bar poate produce pana la 600 de pufuri, ceea ce depaseste cu mult 50 de tigari clasice. La un calcul rapid, se poate observa cu usurinta ca pretul este mai mult decat avantajos pentru oricine se bucura de placerea acestui viciu.

Aduce o nota de eleganta imaginii personale

Dincolo de ceea ce aduce in plus pentru sanatatea unui fumator clasic, trecerea la o tigara electronica de tip Elf Bar, produce si o serie de efecte asupra aspectului celui ce o foloseste. Datorita exteriorului extrem de compact, elegant si atragator, reuseste sa neutralizeze nota negativa pe care o aducea fumatul clasic asupra persoanei care fuma. Cu alte cuvinte, dat fiind faptul ca poseda un aspect rafinat, se va potrivi de minune si in mainile celei mai elegante fiinte, fara sa creeze nota discordanta intre imagine si gest, cu se intampla cu o tigara clasica.

De asemenea, si in aria simturilor olfactive vine cu un plus deloc de neglijat. Mirosurile neplacute, asociate cu fumatul clasic, sunt date acum uitarii cu noul dispozitiv de unica folosinta. Aromele pe care acesta le utilizeaza in producerea de vapori sunt aceleasi cu cele ce vor fi dispersate in aer, ceea ce asigura un mediu placut si deloc deranjant in proximitatea fumatorului.

Tigara Elf Bar – o narghilea in miniatura

In configurarea produsului ne-am lasat inspirati de atmosfera pe care o creeaza o narghilea in adevaratul sens al cuvantului, chiar si in casa unui nefumator, dar care stie sa aprecieze o experienta senzoriala de calitate. Ei bine, plecand de la acest principiu, aceeasi atmosfera ne dorim si noi sa se contureze in momentul utilizarii tigarilor Elf Bar, pe care le numim generic, mini narghilea electronica. La fel ca in cazul acestora, dispozitivele noastre produc vapori de diferite arome, in baza lichidului care a fost utilizat. Se pot contura astfel o serie multipla de experiente multiple, putand trece cu usurinta de la un vibe calm si relaxat, la agitatia si distractia specific exotica, prin simpla schimbare a aromei din dispozitiv.

Tigarile electronice de unica folosinta Elf Bar, devin asadar o varianta nu doar pentru fumatorii asumati, dar si pentru cei ce isi doresc sa beneficieze de o atmosfera unica, in confortul propriei case, potentata de prezenta unui astfel de dispozitiv extrem de practic si inovator.

 

By cb2819