Medicina muncii ocupa un loc extrem de important in realatia im munca si se ocupa in principiu cu descoperirea afectiunilor care pot impiedica desfasurarea unei anumite profesii. Examenele de medicina muncii sector 1 sunt responsabile cu promovarea sanatatii la locul de munca.  Clinica Clevermed va ofera servicii specializate in conformitate cu noile normative din Codul Muncii. In cadrul acestei clinici, se fac atat controale medicale la angajare, cat si controale medicale periodice. In urma acestor examinari se elibereaza o fisa medicala muncii, numita si fisa de aptitudine. 

Aici se vor mentiona factorii de risc profesionali si modul in care pot influenta activitatea desfasurata la locul de munca. Medicina Muncii are ca scop prevenirea acestor riscuri profesionale precum si eliminarea factorilor de risc iar in mod implicit, a accidentelor. In acest fel, angajatii sunt bine informati si instruiti astfel incat sa-si presteze munca in deplina siguranta. 

Desafasurarea examenelor de specialitate se face in conditii optime atat in cadrul clinicii, cat si la sediul angajatorului, cu respectarea conditiilor contractuale. Dupa evaluarea amanuntita a starii de sanatate a angajatilor fiecare dintre acestia vor primi o fisa medicala muncii care le atesta aptitudinile. 

Atributiile serviciului de fisa medicina muncii sector 1 sunt : evaluarea riscurilor profesionale si monitorizarea starii de sanatate a angajatilor prin diferitele tipuri de controale medicale la care sunt supusi. Examenele medicale se fac la angajare, la reluarea activitatii cat si pentru reevaluarea starii de sanatate. In urma acestor examinari, angajatii isi vor cunoaste gradul de aptitudine in ceea ce priveste ocuparea unui anumit loc de munca.

In fisa medicala muncii se vor comunica toate riscurile profesionale existente. In plus, serviciile de medicina muncii sector 1 au ca obiectiv consilierea angajatorilor pentru a intelege cat mai bine strategia de sanatate.

Colaborati cu incredere cu echipa specializata de la clinica Clevermed daca vreti sa beneficiati de servicii unice. Aici se vor face examene medicale necesare la angajare cat si examene medicale de adaptare si controale periodice, pentru stabilirea starii de sanatate. 

Examenul medical la angajare arata aptitudinea pe care o au angajatorii din punct de vedere medical pentru a-si desfasura activitatea la locul de munca. Analizele de medicina muncii necesare la angajare precum si controlul medical periodic, difera in functie de profesie si domeniul de activitate. 

Fisa de aptitudine contine datele de baza ale examenului medical ce arata daca angajatul este apt, apt conditionat, inapt temporar sau inapt pentru locul de munca vizat. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa accesati site-ul online www.clevermed.ro 

By anap