Achiziția unui generator Iveco este soluția perfecta atunci când trebuie sa faci fata întreruperilor in furnizarea energiei electrice. Generatorul de curent Iveco pe motorină ESE 33 TI  este fabricat de Endress Group România sub brandul Zenessis. Acest utilaj este comercializat de producători si distribuitori iar  Iveco generator este unul din cele mai cunoscute mărci.

La Endress sunt comercializate grupuri electrogene diesel seria Iveco 33-620 kVA

Un generator diesel este recomandat pentru utilizare în situațiile în care alimentarea electrică trebuie sa fie continua, adică în cazurile în care sistemele trebuie să funcționeze neîntrerupt. Prin urmare, aceste generatoare sunt utilizate pe scară largă în industria de evenimente, magazine si hipermarketuri, construcții, spitale și în multe alte situații în care energia electrica este indispensabilă.

Motorina este un combustibil derivat din petrol, care este obținut prin distilarea acestuia la temperaturi ridicate, între 250 ° C și aproximativ 350 ° C. Pe lângă faptul că este utilizat ca si combustibil la generatoare electrice, este folosit și în industria automobilelor, autoturismelor, pentru camioane, bărci etc. Este un combustibil care are avantajul de a acorda performanțe ridicate echipamentului care îl folosește.

Dacă aveți nevoie sa alegeți un generator de energie, este important sa stiti exact care e scopul utilizării acestuia pentru a calcula necesară. Pe de altă parte, atunci când cumpărați ar trebui să reflectați ce tip de combustibil doriți să utilizați și dacă îl veți folosi in mod continuu sau nu. Astfel veți înțelege ce soluție este cea mai buna si daca se potrivește un generator iveco. Daca doriți să-l utilizați fără întrerupere, este sigur că generatoarele diesel iveco sunt cea mai bună soluție potrivită necesitaților pe care le aveți.

În comparație cu generatorul de benzină, generatorul electric diesel se evidențiază ca fiind mai puternic și mai economic, deoarece benzina este un tip de combustibil mai scump decât motorina. Motorul unui generator diesel are un consum mai mic, contribuind la o eficiență mai mare, ceea ce este extrem de important, deoarece probabil ca va funcționa continuu. Sunt echipamente care prezintă o rezistență mai mare , o durabilitate sporita si sunt preferate pentru consum industrial. Fiind utilizate pentru perioade mai lungi de timp, acestea devin mai profitabile decât generatoarele de benzină

Pentru întreținerea și lubrifierea motorului echipamentului, este firește mai accesibil, deoarece nu are carburator sau bujii. Pe de altă parte, generatoarele de benzină tind să se uzeze și să se deterioreze mai rapid deoarece generatorul produce mai multă căldură; Ciclul de viață al generatorului diesel are o durată mai mare în comparație cu generatorul de benzină.

By crih