Mansarda este un spațiu integral al casei tale, deoarece joacă un rol important în reglarea temperaturii interioare a gospodăriei, de la un sezon la altul. Izolația învechită a mansardei ori a podului necirculat poate crea probleme pentru clima casei tale, pe care nouă izolație din fibră de lemn/celuloză suflată în România de Izolațiinaturale.ro le poate remedia, pentru a crește performanța termică a locuinței. Chiar dacă unii proprietari de case pot procura materiale de izolare din marile magazine de bricolaje și pot încerca să instaleze ei înșiși izolarea mansardei, este întotdeauna mai sigur și mai eficient să lucrezi cu o echipa profesională, ce oferă garanție pentru produsele folosite și pentru montaj.

 

A apela la un constructor profesionist de izolații pentru a vă instala noua izolație garantează că aceasta va fi implementată în mod adecvat și va funcționa la eficiență maximă. Echipajele Izolațiinaturale.ro au cunoștințele, expertiza, instrumentele și materialele pentru a se asigura că instalarea decurge fără probleme și că noua ta izolație durează toată viața. Mai important, izolarea corectă a mansardei vă aduce economii de bani, contribuind la reducerea atât a costurilor de energie, cât și de întreținere.

 

Găsirea cantității potrivite de izolație la mansardă

Constructorii profesioniști, acreditați chiar de firmele producătoare de izolație vor avea cunoștințele necesare pentru a determina cu exactitate cât de mult material este necesar. Calcularea cantității de izolație suflată, necesară pentru a vă umple spațiul mansardei, podului ori acoperișului nu este o sarcină ușoară – ați putea ajunge să cheltuiți mai mulți bani decât ar trebui dacă încercați să instalați singur izolația.

 

Expertiza contractorilor profesioniști de izolație

Pentru a instala eficient noua voastră izolație, sunt necesare instruire și expertiză adecvate. Chiar dacă unele produse comercializate în marile magazine sunt ecologice și non-toxice, instalarea izolației poate fi periculoasă dacă nu aveți experiență anterioară.

 

Dacă au trecut ani buni de când v-ați aventurat ultima dată în pod, vă puteți expune la toxine, praf periculos sau elemente dăunătoare din spațiul de la mansardă. Mucegaiul, fibra de sticlă și chiar azbestul ar putea fi prezent în pod, ducând la boli grave pentru toți cei din zonă. Există, de asemenea, riscul de a intra în contact cu dăunători sau cablaje electrice ascunse și slăbite, ceea ce reprezintă un pericol extrem de siguranță. Un profesionist ar avea cunoștințele necesare pentru a naviga astfel de pericole și pentru a le aborda corect.

 

În timpul izolației mansardelor, lucrătorii profesioniști poartă echipament adecvat pentru a se proteja de expunerea la toxine periculoase. De asemenea, au instrumentele și echipamentele adecvate necesare pentru a instala izolația și sunt bine versați în operarea acestora. Și când vine vorba de instalarea izolației suflate, profesioniștii pot finaliza sarcina într-un timp scurt, de doar câteva ore. Este posibil să economisiți mult mai mulți bani și timp cu echipa profesională, ceea ce vă poate scuti, de asemenea, de refacerile ulterioare, costisitoare care pot apărea cu izolația instalată inadecvat.

 

Îndepărtarea izolației mansardei și înlăturarea mucegaiului

Ar trebui să căutați întotdeauna asistență profesională atunci când vine vorba de instalarea izolației mansardelor. Făcând-o cu sprijin expert, puteți garanta că izolația dumneavoastră va dura zeci de ani. În schimb, dacă faceți lucrarea în regie proprie, ați putea deschide ușa pentru costuri mari de energie și întreținere.

 

Alegerea lânii de lemn – made by STEICO sau a celulozei STEICO pentru izolarea mansardei

Pe langa izolarea mansardei, Izolațiinaturale.ro oferă si servicii de indepartare a izolatiei din mansarda veche si de înlăturare a mucegaiului. La fel ca instalarea unei noi izolații, ambele ar trebui lăsate în seama profesioniștilor, deoarece pericolele grave pentru sănătate sunt asociate cu ambele cazuri.

 

Dacă aveți întrebări despre izolarea mansardei ori podului, contactați acum un expert la Izolatiinaturale.ro!