antrenor personal sala fitness

Oamenii lucreaza cu antrenori personali din mai multe motive. Indiferent daca doriti sa dezvoltati un program individualizat pentru a sustine obiectivele de scadere in greutate, sa va puneti in forma sau sa simtiti ca veti beneficia de responsabilitatea sau instruirea suplimentara, un antrenor personal poate fi o resursa excelenta.

Dar, uneori, oamenii sunt precauti cand investesc intr-un antrenor. Costul poate fi o problema; unii oameni s-ar putea simti intimidati lucrand cu un profesionist. Dar profesionistii certificati in fitness sunt instruiti sa lucreze cu clienti de toate mediile si nivelurile de fitness. Si multi pot face oferte de pachete pentru a face serviciul mai accesibil.

Daca incepi un program de exercitii sau nu vezi rezultate cu rutina ta actuala, un antrenor personal cu exprienta ar putea fi cea mai buna optiune.

Ce face un antrenor personal?

Antrenorii personali lucreaza cu tine individual pentru a te ajuta sa obtii un regim de exercitii antrenant, sa te asiguri ca lucrezi in siguranta toate grupele musculare si multe altele. Responsabilitatea de a va intalni cu antrenorul pentru o sedinta stabilita va poate ajuta sa ramaneti pe drumul cel bun si sa va indepliniti obiectivele. Antrenorii personali sunt resurse excelente pentru incepatorii care au nevoie de ajutor pentru a incepe, precum si pentru cei mai experimentati care doresc sa treaca la un nivel avansat.

Daca faci exercitii fizice in mod constant timp de cateva saptamani sau luni si nu iti atingi obiectivele (fie ca vrei sa slabesti , sa-ti imbunatatesti performanta la un sport sau sa cresti forta), exista cateva moduri in care un antrenor personal sala de fitness poate fi capabil de a te ajuta.

Privind ceea ce faci deja, un antrenor poate sugera modalitati de a-ti schimba sau de a modifica antrenamentele pentru a le face mai eficiente. Un antrenor va poate ajuta sa determinati daca obiectivele pe care le aveti sunt realiste.

Stiind ca aveti o intalnire cu un profesionist, va poate ajuta sa va mentineti motivatia de a face miscare. Oamenii adesea nu vad rezultate pentru ca nu muncesc atat de mult pe cat ar putea.

Este usor sa te relaxezi cand esti singur, dar sa ai pe cineva care sa te provoace (si sa te incurajeze) poate face diferenta. Un antrenor va poate ajuta sa va stabiliti obiective saptamanale, apoi verificati in mod regulat pentru a vedea cum va descurcati, mentinandu-va motivat si impingandu-va spre obiectivele stabilite.

Indiferent daca vrei sa inveti cum sa ridici greutati corect sau sa faci un nou exercitiu, un antrenor are o multime de cunostinte. De exemplu, ati putea crede ca trebuie sa va concentrati pe cardio pentru a pierde in greutate , dar aveti nevoie si de antrenament de forta si de antrenament de baza, 1 si un antrenor va poate ajuta sa stabiliti un plan.

S-ar putea sa obtineti rezultate – doar nu asa cum va asteptati. S-ar putea sa castigati muschi si sa pierdeti grasime, schimband compozitia corpului in timp ce greutatea ramane constanta. Desi acest lucru este rar pentru cei care s-au antrenat de ceva vreme, este un fenomen care se intampla frecvent printre noii sportivi.