În căutarea cadoului perfect și unic tot mai mulți români trec pragul magazinelor de bijuterii solicitând cercei din aur cu modele deosebite. Da, ați ghicit, în 2022 cerceii sunt cele mai căutate bijuterii, iar producătorii care reușesc să realizeze cele mai originale și surprinzătoare modele ajung în punguța de cadou a celor mai fericite și norocoase doamne și domnișoare.

„Suntem beneficiarii unui context favorabil, acela că putem produce la cerere chiar și cele mai originale idei, ba chiar ne-am setat ca fiecare bijuterie realizată în atelierele noastre să fie unică și astfel să limităm pe cât posibil șansele ca o doamnă sau domnișoară să găsească la altcineva bijuteria de care este atât de mândră”, a declarat unul dintre experimentații bijutieri Valmand, unul dintre cei mai importanți producători locali de bijuterii din aur sau platină, cu diamante sau pietre prețioase. 

„Ne bucurăm să vedem faptul că de la an la an crește numărul celor care știu din ce în ce mai multe despre bijuterii, crescând astfel și aprecierea pentru produsele unice, veritabile, cu adevărat valoroase. Tot mai mulți clienți își dau seama că în magazinele de specialitate, precum cel pe care îl avem în București pe strada Radu Beller 11, găsesc bijuterii la prețuri sub cele din mall-urile țării, dar la o calitate indubitabilă, bijuterii realizate după standardele pe care ni le impunem de aproape 30 de ani”, a mai declarat reprezentantul Valmand.

În căutarea originalității domnii duc adevărate expediții, dorind să ofere un cadou care în timp să devină atât o investiție cât și o dovadă a sentimentelor sincere și inegalabile. 

By Minune